OKOSAN
OSZTOM
BE A
KONYHAPÉNZEM?

Tények...

2022 augusztusában is már arról szóltak a hírek, hogy a fogyasztói árak átlagosan 15,6%-kal meghaladták az egy évvel korábbit, és a leginkább az élelmiszerárak emelkedtek 30,9 %-kal.

A folyamat, azóta sem állt meg. Sőt a hírek arról szólnak, hogy 2023-ban a tendencia folytatódik fog és további kb. 50 %-os emelkedés várható.

 Lehet erre készülni? És ha igen, hogyan?

Eljött a idő!

Eddig kontroll alatt tudtad tartani a konyhapénzedet, de a korábbi módszered nem lesz már elegendő.

Az élelmiszerek árának emelkedésével NEM TARTHAT LÉPÉST a te saját konyhapénz költésed. Azt már nem bírja el a családi kassza vagy túl sok más mindenről kellene lemondani.

Az ünnepek is elmúltak, hamarosan itt az új esztendő, most már tényleg szükséges valamit módosítani, bármennyire is fájó és nincs kedved hozzá. De ennyit már nem tudtok élelmiszerre költeni már.

A megoldás...

125 napos konyhapénz kihívás

125 napon keresztül fogom a kezed, hogy biztos legyél benne, hogy a konyhapénzedet a LEGOKOSABBAN, a legfontosabb dolgokra költöd el.

Apró napi feladatokon túl minden héten visszajelzést küldök a haladásodról, és csak neked szóló tippeket adok, hogyan tudod a módszert még jobban a családodra szabni.

Miért hallgass rám?

Milyen lehetőségeim vannak?


125 NAPOS

Végig csinálom
napról napra

5 x 1.990 Ft


ÉVES

Most minden segítségre szükségem van

19.900 Ft


ÖRÖK

Erre később is szükségem lehet...

29.900 Ft

Mi történik a vásárlás után?

Amint a fenti lehetőségek közül választasz, átkerülsz a  modernsuli.hu  oldalára (ez az oldal a Pénzügyi Térkép oktatási felületének oldala) és add meg a számlázási címedet. Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési lehetőséget (az e-bookhoz úgy jutsz a leggyorsabban hozzá, ha a kártyás fizetést választod).

Kártyás fizetés esetén azonnal elküldjük a számládat és a letölthető e-booko(ka)t. Utalás esetén a pénz beérkezése után tudjuk ugyanezt megtenni.

A folyamat rövidebb, mint amennyi ideig elolvasni tartott 🙂 

Majd figyeld az e-mailjeidet, hogy magad is lásd milyen módon és hova fog kerülni a támogatásod.