A megadott e-mail címedre már el is küldtük a könyv Menütervezés fejezetét. Ne tétovázz, olvass bele! Mert az e-mail fiókodban nem sokra mész vele!  

Ha tetszik a könyv részlet, használd ki ezt a lehetőséget is!

A bizalmadért cserébe szeretnélek meglepni egy kuponnal, amit a teljes digitális könyv megvásárlásra tudsz felhasználni.

A könyvet 1.000 Ft kedvezménnyel tudod megvásárolni + azonnali ajándékkal is megleplek.

A vásárlás után pedig lehetőséget kínálok a megvalósítást segítő Konyhapénzes Klub ingyenes kipróbálására is. A könyvben leírt konyhapénze-virtuóz módszerhez kidolgozott segédanyagokat találsz, hogy ne kelljen minden egyedül összeraknod.

Nos, hogy hangzik?

Viszont érdemes sietned, mert ez a kupon csak pár napig él.

Saját kupon kódod:

A könyv és a Konyhapénzes Klub is azok számára jött létre...

Csatlakozol a sikeres konyhapénz-virtuóz módszert használok táborához?

Egészen pontosan, mit fogsz találni a Konyhapénzből nyaralás című könyvben?

Lépésről-lépésre bemutatom a konyhapénz-virtuóz módszert, összeszedem milyen rendszert kell magadra és a családodra szabni.

Úgy működnek, mint az IKEA útmutatók. ​

Olvasod – csinálod, olvasod – csinálod…

És miben segít a Konyhapénzes Klub?

 • Egyrészt rengeteg minden meg is csináltam már helyetted, olyan listákat, előkészített anyagokat kapsz kézhez, amiből csak húznod kell a családod ízlésének megfelelően. Nem kell, mindent önállóan elölről kezdned, folyamatosan bevethető segédanyagok, bármikor is csatlakozol hozzánk. Mert ugye az időnk is nagy kincs, nemcsak a pénzünk.
 • Másrészt hétről hétre nyomon követem az élelmiszerárak alakulását és az akciókat. A Konyhapénzes Klubban akciókra épülő heti menü ötlet vár, teljes bevásárlólistával, és a legolcsóbb lelőhelyekkel.

Nekem szól ez a könyv?

A konyhapénz-virtuóz módszer célja, hogy a legtöbbet hozd ki a konyhapénzből. Hogy megtaláld azt az összeget, amit hálával és örömmel költhetsz el a családod táplálására.
Ha neked nem ez, hanem az élelmiszerköltségek végeláthatatlan, gondolkodás nélküli leszorítása a célod, akkor a könyv nem neked való.

Neked is eleged van abból, hogy:

Jó hírem van, figyelj!

Vége az ad hoc, pénzügyi “zsákbamacskás” bevásálásnak. A magányos agyalásnak és kilátástalanságnak. Nem kell többé hó végén fogni a fejed, hogy hova is folyt el a konyhapénzed, pontosan fogodérezni és tudni, hogy a dráguló élelmiszerárak ellenére is minden forintot a lehető legokosabban költöttél el.

 

Vége az önmarcangolásnak, hogy csinálhattam volna jobban is.

Ráadásul a családod egész hónap egyenletes minőségű, jól átgondolt ételeket fog kapni. Vége a hó eleje, hó vége hullámvasútnak.

A könyvről

A könyv ötlete az első, 125 napos konyhapénz–kihívásunk alatt fogalmazódott meg bennem. Azért írtam meg, hogy minél több emberhez juttathassam el a konyhapénz-virtuóz módszert, ami bizonyítottan a legkülönbözőbb élethelyzetű családoknál is működik.

Több mint 3 év tapasztalatát sűríti magába, sok-sok gyakorlatias példával. A könyvben húsvér nők, otthonlévő anyukák és dolgozó háziasszonyok is megosztják veled a tanácsaikat és elmesélik, hogyan vezették be és hasznosítják a rendszert, melyik lépés, milyen pozitív változást hozott az életükbe.

KONYHAPÉNZES KLUBBAN TOVÁBBI 7 ÉV TAPASZTALATA...

Nálam a legjobb helyen vagy, ha érdekel a konyhapénz okos beosztása. Miért?

 • Több, mint 10 éve foglalkozom a konyhapénzzel.
 • Rengeteg saját tapasztalatom is van, minden először magamon próbálok ki. Már 2014-ben megmutattam 2 sportoló lányommal, hogyan lehet havi 45.000 Ft-ból (ez az összeg akkor sem volt sok) egészségesen és változatosan étkezni. Minden nap került az asztalra gyümölcs és zöldség, 60 nap alatt nem főztem két teljesen azonos ételt.
 • A konyhapénz beosztását a 7 lépcsős vagyonépítésnek, CSAK az első, de fontos lépésének tartom.
 • Egy családi tragédia kapcsán 43 évesen tanultam meg újra főzni.
 • Mindig kutatom az újabb módszereket, hogyan tudom a tudásomat a legeredményesebben átadni. Többek között a Konyhapénzes Klub megszületésében a folyamatosan, egyre nagyobb tempóban dráguló élelmiszerárak játszottak közre.

Ez is én vagyok!

 • 2 lányom van: Bogi nemrég fejezte be a párizsi orvosi egyetemen tanulmányait, Fruzsi idén érettségizett és kezdte meg a felsőfokú tanulmányait. 11 éve özvegy lettem, így egyedül, egy keresetből nevel(t)em  őket.
 • Regisztrált pénzügyi tervező végzettséggel is rendelkezem. Bár nem értékesítek pénzügyi termékeket jogosultságom lenne rá, így elég jól ismerem azokat is.
 • Csoki (egyik kedvencem a mentolos) és fagyi rajongó vagyok.
 • IRONMAN vagyok. Futottam maratont (42,198 km) 3,8 km úszás és 180 km kerékpározás után.
 • Tudok szitázni. Ha a 90-es évekből van futó vagy triatlonos versenyes pólód, lehet benne van a kezem.
 • Szeretek játszani. Régebben szívesen nyitottam volna egy képességfejlesztő játszóházat is, ezért gyógypedagógiából vörös diplomát szereztem.

Mit mondanak a könyvről azok, akiknek már sikerült összespórolniuk konyhapénzből egy családi nyaralás vagy egy konyhabútor árát?

„Okosan lépésről-lépésre épül fel a „történet” és igazi sikerélményhez juttat mindenkit. Szívem szerint minden összeköltöző fiatal párnak „hozományként” adnám!”​

Viktória

„Tartom a keretet. Nem hittem a menütervezésben, de működik. Több gyümölcsöt eszünk, és minden héten sütök vmit a 2 és fél éves ikreimmel.

A férjem odáig van tőlem, hogy milyen tudatos lettem.
Kinga köszönöm neked ismét felnőttem egy újabb területhez. Úgy sajnálom, hogy véget ért!”

Anett

Kinek működik a módszer?

Azonali ajándékok

A KÖNYV ÉS A PRÓBATAGSÁG MELLÉ

Ízelítő a könyvből

 • Akik csökkenteni szeretnék az élelmiszerre költött pénzüket
 • Akik többet szeretnének kihozni konyhapénzükből
 • Mások az idejükkel szeretnének jobban bánni
 • A következő csoport változatosabban szeretne étkezni
 • Többen pedig egészségesebben szeretnének étkezni
 • Konyhapénz keret
 • Menütervezés koncepció alapján
 • Bevásárlólista írása
 • Első kontroll
 • Menü újratervezése, új bevásárlólista írása
 • Bevásárlás
 • Második kontroll
 • Körforgás
 • Menütervezés
 • Bevásárlás
 • Élelmiszer tárolása
 • Konyhapénz kontroll
 • Mások tanácsai
 • 28 napos mini kihívás
 • Fontosabb fogalmak

Konyhapénzből nyaralás

Így varázsold el a családod! – megvalósítási garanciával

Mit érhetsz el, ha megvalósítod, amit a könyvben találsz?​

Ez a könyv életed legjobb befektetése lesz, mert a megspórolt pénzből rövid időn belül többször kifizeti magát
Szomorú leírni, de ez a valóság csupán csak 1-2 kg kenyér ára – így nem terheli meg a családi kasszát sem.
A könyvhöz azonnal hozzáférsz, nem kell a postást várnod. Könnyedén magaddal viszed a telefonodon bárhova.

Én leszek az első, aki megbízik Kingában, a Pénzügyi Térkép háziasszonyában?

penzugyiterkep.hu

Fa Kinga

Családi Pénzügyi Szakértő

Abban különbözik a többi pénzügyi szakembertől, hogy azt mutatja meg, hogyan legyen megtakarításod, nem pedig azzal foglakozik, mit kezdj a már megtakarított pénzeddel (ha van).

A konyhapénz-virtuóz módszer kidolgozója, ennek segítségével mindig tudni fogod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a pénzedből. A módszer számos elemét több ezer nő használja sikerrel, az általa alapított Bravúros beosztók Facebook-csoportból. A könyvben lépésről lépésre bemutatja be, ezt a jól átgondolt és felépített módszert, amiért az otthonlévő anyukák és a dolgozó nők is rajonganak.

Vigyázz! A könyvben leírt módszer használatával nem várt (pozitív) mellékhatások jelentkezhetnek.

Miért most vedd meg a digitális könyvet?

Kuponkóddal kedvezményesen tudod megvásárolni a digitális könyvet
+ hasznos ajándékok

EZ A LEHETŐSÉGED CSAK 2 NAPIG ÉL

Csapj le egyből, nehogy kifuss az időből!

KÜLÖNLEGESLEHETŐSÉG

Ingyenes próbatagság a Konyhapénzes Klubhoz.

NINCS KOCKÁZAT

Pénz visszafizetési és megvalósítási garancia.

Vigyázz! A könyvben leírt módszer használatával nem várt (pozitív) mellékhatások jelentkezhetnek.

Dupla garancia...

Pénz visszafizetési garancia: Olvasd el a könyvet egy héten belül és, ha nem volt hasznos a számodra indoklás nélkül visszafizetjük az árát.
Megvalósítási garancia: Ha a könyvben leírtakat lépésről lépésre megcsinálod, és mégsem működik a rendszer, akkor személyesen fogom meg a kezed és segítelek 2 hónapon keresztül, hogy biztosan sikerüljön egy jól működő rendszert kialakítanod.

Nincs semmi TITKOM, őszinte leszek hozzád!

Kérd a könyvet ingyenes próbaidőszakkal a Konyhapénzes Klubhoz!

Igényeld a saját könyvedet, írd be kódodat „Kupon kód” részhez és váltsd be, ebben az esetben ingyenes próbatagságot biztosítunk a Konyhapénzes Klubhoz. Figyelj, mert az ajánlat csak pár napig él!

Kupon kódod:

Teendőid:

 1. Töltsd ki a bal oldali űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával.
 3.  KÉSZ IS VAGY.

Így kapod meg a könyvedet

Fizetést követően azonnal elküldjük a megadott e-mail címre.

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.

Kártyás fizetéshez fontos!

A kettős azonosítás 2021-től kötelező, ezért nem elég megadnod a banki felületeten a kártyadatokat, még meg kell adnod az sms-ben érkező ellenörző kódot is. A fizetésed csak így lesz teljes.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. 

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

2021 eleje óta kötelező a kettős azonosítás bankkártyás fizetésnél, de sok banknál ez még nem működik tökéletesen. A hiba nem a mi rendszerünkben van, a könyvet sokan kifizették már bankkártyával sikeresen.

Pénzügyi térkép © Fa Kinga