Gazdálkodj okosan és élj gyomorgörcs nélkül

ÚJRA indul „A tökéletes borítékmódszer” online tanfolyam
(ajándék Csodatábla tanfolyammal)

Egyre gyakoribb az újra tervezés szükségessége (már, ha egyáltalán van terved) . Félő, hogy változtatni kell a családi kassza kiadás rovatain. Drasztikusan emelkedő árak: élelmiszer, rezsi, közlekedés…

De, hogy lehet ennyi változáshoz egyszerre alkalmazkodni? Úgy kell gazdálkodni, hogy jusson a fontos dolgokra és maradjon is az igazán örömet okozó dolgokra is. Mindezt úgy, hogy ne legyen bűntudatod, hogy rossz dologra költötted a pénzt vagy éppen az igazán fontos dolgokra nem marad.

Ez a tanfolyam megmutatja, hogyan lehetnek kiszámíthatók, tervezhetőek a pénzügyeid. Lépésről lépésre megtanítja azt a tudatos módszert, aminek alkalmazásával a családodnak pénzügyi tartalékai lesznek.

Mondhatnám, hogy ez a tanfolyam varázspirula vagy lottószelvény nélkül tesz dúsgazdaggá. De őszinte leszek: egyiket sem tudja. Viszont abban rengeteget segít, hogy pénzügyi biztonságban és nyugodtan tudjatok élni a családoddal.

Mert lépésről lépésre megtanítja, hogyan tudod megtervezni a bevételeiteket és a kiadásaitokat.

Mert segít jó érzéssel eldönteni, mire van szükségetek és mire költs.

És mert felszabadultabbá tesz azzal, hogy nem kell azon aggódnod, miből fogod kifizetni a mosógépet (ha a régi bemondja az unalmast), a gyerekek fogszabályozóját vagy miből fogtok bevásárolni, ha kiesel a munkából pár hétre.

Napról napra egyre tudatosabban fogod beosztani a pénzedet, ami azzal a kellemes mellékhatással fog járni, hogy…

A tanfolyam végére megváltozik a pénzhez való hozzáállásod, ezért imádni fogod, ha…

Előfordult már, hogy

alig húztátok ki a hónap végéig, a következő bevételi forrás megérkezéséig.

Tettél már félre csekket azzal a címszóval,

hogy „ezt majd a fizetéskor elintézem”, sakkoztál már azzal, mikor melyik csekket fizeted be vagy tartottál már attól, hogy kikapcsolják nálatok az áramot vagy a fűtést.

Összeszorult már a gyomrod azért,

mert a gyermeked egyik kérésére nemet kellett mondanod csak azért, mert nem volt elég pénzed – pedig értelmes dologról volt szó.

Megesett veled, hogy

kissé irigykedve hallgattad a barátnőd utazási beszámolóját, miközben azt gondoltad, nem igazság, hogy ő megengedheti magának, te pedig nem.

Bocs, hogy ezt mondom, de ez a képzés nem neked való, ha…

Nem akarsz időt szánni a tanulásra.

6 hét alatt összesen 30 leckét fogok küldeni, amit becsülettel végig kell csinálnod ahhoz, hogy érezd a módszer hatékonyságát.

Elzárkózol az online tanfolyamok elől.

Azért döntöttem e mellett, mert így ott és akkor tudod megcsinálni a leckéket, ahol és amikor neked jó. Nem kell utaznod, nem kell időre rohannod és nem kell 1 hónapig egy tanfolyamhoz igazítani az életedet. De ha neked mégsem szimpatikus ez a megoldás, azt is megértem.

Elméleti anyagot keresel.

Nagyon rámegyek a gyakorlati dolgokra, mert úgy gondolom, erre van szükség ahhoz, hogy az útmutatásokat tökéletesen be tudd illeszteni a hétköznapjaidba.

Pikk-pakk meg akarsz gazdagodni.

Nincs olyan, hogy egyik napról a másikra megváltozik a pénzügyi helyzeted, mert nem arról van szó, hogy megnyered a lottót. Tudatos pénzügyi szemléletet kapsz – és fokozatosan fog épülni a magabiztosságod –, ami hosszútávon érezteti a hatását.

Ők már elvégezték „A tökéletes borítékmódszer” online tanfolyam elődjét (és tudatosan osztják be a pénzüket)

„Kedves Kinga, szerintem mindegyik tanfolyamodon jártam már, mégis azt kell mondjam ez volt a kedvencem. Valahogy ez tette fel a pontot az i-re, persze lehet ehhez kellettek a megelőzőek is. De most valahogy kerek a történet.” 

„Kb. 3 hónapja vagyok tagja a csoportnak és április végén írtam róla, hogy miket fogok alkalmazni az itt tanultakból. Alakulok, még közel sem járok a végén, de azért ezen a héten pár dolognak pontot tettem a végére.

Először is szeretném, megköszönni Nektek, hiszen annyi jó ötletet olvasok itt nap, mint nap! Szeretném megköszönni Fa Kingának is, hiszen az ő csodatáblája és tanfolyamai nagyon sokat segítettek a haladásban, a szemléletváltásban!

Köszönöm Kinga a lehetőséget, hogy ezt az anyagot végignézhettem! A tervezés rész különösen tetszik, évek óta vezetem a kiadást-bevételt, de ilyen rovatot még nem találtam hozzá.”

„Kedves Kinga!

Két évvel ezelőtt azért kerestelek meg, mert nagyon el voltam veszve a saját pénztárcánkban. Sokszor a hónap végére fogalmam sem volt arról, hogy mire ment el a pénzünk, mint ahogy arról sem, mit is engedhetünk meg magunknak, mi fér bele a büdzsénkbe. Hiába olvastam el az interneten fellelhető anyagaidat, autodidakta módon nem sikerült alkalmazni a leírtakat. A személyes találkozó alkalmával aztán meggyőződhettem arról, hogy végre nem egy “megszokott” pénzügyi tanácsadóval van dolgom.

Az első benyomást igazolta a három hónapnyi közös munka, ami ezután következett. Sikerült átlátni végre a bevételeinket és kiadásainkat. Tudatosabban kezdtük el kihasználni a pénzügyi lehetőségeinket is.

És ami a legfontosabb, megértettük, hogy a gyarapodáshoz tervezésen keresztül vezet az út. Megtanultuk, hogy a tudatosság a fontos. Sosem baj, ha megengedsz magadnak valamit, ami nem kapcsolódik szorosan a céljaid megvalósításához, csak be kell tervezni.

Eltelt két év. Nem mindig sikerül tankönyvi módon alkalmaznunk a megtanult technikát, nem mindig hozunk jó döntéseket, de a számok azt mutatják, hogy még így is gyarapodunk.

Köszönet érte!”

„2016 tavaszát írtuk, amikor a Bravúros Beosztók csoportban menüket terveztünk, megosztottuk egymással a pénzbeosztási praktikáinkat. Azt vettem észre, hogy hiába a praktikák még sincs megtakarításunk.

Akkor kerestelek meg Téged, hogy segíts Nekünk. Akkor itthon voltam még a 1,5 éves fiammal és úgy terveztük, hogy 3 éves koráig itthon maradok vele. Aztán az első konzultáción ért a sokk, hogy ha nem megyek vissza dolgozni fél éven belül, akkor felkopik az állunk. Sok álmatlan éjszakánk volt emiatt.

Elkezdtük vezetni a férjemmel a Csodatáblát, írtunk MINDEN bevételt és kiadást. A mai napig gyűjtve vannak a blokkok 😊 Alig vártam a konzultációkat, hogy elmondhassam milyen jól haladunk az előre megtervezett úton. Igaz voltak nehézségek, de mindig sikerült megoldani!

Azóta is használjuk a “rendszert” és szuperül működik. Idén előre tervezetten le tudtuk cserélni az autónkat, el tudtunk menni hosszabb időre nyaralni. Tervezzük, hogy a gyerekekkel is és kettesben is el tudjunk menni többször pihenni. Hálásak vagyunk, hogy a Tőled tanultak alapján ezek a tervek biztosan meg fognak valósulni!

Köszönjük!”

“Most volt egy kis mélypont, de a 6. feladat beküldésére kapott válasz után újra erőre kaptam! Hihetetlen kedves Kinga ahogy ráérzett a gondolataimra és kérés nélkül is olyan támogató választ kaptam, amely újra egyensúlyt teremtett. Ez igazi profizmus. Köszönöm!” 

„Kb. 3 hónapja vagyok tagja a csoportnak és április végén írtam róla, hogy miket fogok alkalmazni az itt tanultakból. Alakulok, még közel sem járok a végén, de azért ezen a héten pár dolognak pontot tettem a végére.

Először is szeretném, megköszönni Nektek, hiszen annyi jó ötletet olvasok itt nap, mint nap! Szeretném megköszönni Fa Kingának is, hiszen az ő csodatáblája és tanfolyamai nagyon sokat segítettek a haladásban, a szemléletváltásban!

Köszönöm Kinga a lehetőséget, hogy ezt az anyagot végignézhettem! A tervezés rész különösen tetszik, évek óta vezetem a kiadást-bevételt, de ilyen rovatot még nem találtam hozzá.”
Júlia
„Kedves Kinga, szerintem mindegyik tanfolyamodon jártam már, mégis azt kell mondjam ez volt a kedvencem. Valahogy ez tette fel a pontot az i-re, persze lehet ehhez kellettek a megelőzőek is. De most valahogy kerek a történet.” 
Anna

6 hét alatt

Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod ezt a 6 hetet, nemcsak az eredményét, hanem magát az utat is. A tanfolyami felületen jelölni tudod majd a haladásodat is.

Biztosan sikerülni fog.
És erre 100%-os garanciát vállalok.

Ez azt jelenti, hogy ha a leckékben leírtakat lépésről lépésre követed és mégsem működik a módszer, akkor személyesen foglalkozom veled 3 hónapon keresztül (vagyis ingyen leszek a személyes pénzügyi mentorod).

Szemléletmódot adok neked, ezért mindegy, hogy

nagyvárosban, kisvárosban vagy faluban élsz

egyszemélyes vagy nagycsaládos háztartást vezetsz

jobban keresel az átlagnál vagy komolyabban át kell gondolnod, mire mennyit költötök

albérletben vagy saját lakásban éltek

Egy dolog számít:

akarj változásokat elérni, legyen meg benned az elhatározás és a leírtakat tényleg csináld meg.

Közösen: 2024. április 10-én (szerdán) indulunk...

Ajándék CSODATÁBLA tanfolyammal

Hidd el életed egyik legjobb döntése lesz, ha ezt a tanfolyamot választod.

Jövőre ilyenkor pedig arra fogsz gondolni, hogy a lehető legjobban döntöttél, amikor beiratkoztál „A tökéletes borítékmódszer” online tanfolyamra.

Mert már magabiztosan fogsz előretervezni és nem hagyod, hogy a „váratlan események” magukkal sodorjanak és bizonytalan pénzügyi helyzetbe taszítsanak

A folyamat nagyon egyszerű

Online regisztrálsz a zárt tanfolyami oldalra. Önállóan akár már most végig mehetsz rajta.

Közösen 2024. április 10-én (szerdán) vágunk bele.

30 lecke, 6 hét hétköznapokon segítség, a hétvégén pedig meg tudod csinálni a feladatokat.

A tanfolyam egyből elérhető,  korlátlan ideig, de együtt április 10 – május 21-ig dolgozzuk fel.

A tanfolyamot 2024. április 10-én kezdjük közösen.

BORÍTÉKMÓDSZER TANFOLYAM SEGÍTSÉGGEL

KEDVEZMÉNNYEL 14.900 ft

19.900 Ft helyett 2024. március 31-ig

Leghatékonyabb

HAVI BRAVÚROS NŐK KLUBTAGSÁG KERETÉBEN

4.900 Ft/hó

Legjobb ár-érték arány

ÉVES BRAVÚROS NŐK KLUBTAGSÁG KERETÉBEN KINGA SEGÍTSÉGÉVEL

49.000 Ft / év

Biztos siker

„Én leszek az első, aki megbízik Kingában?”

Nem

A Pénzügyi Térkép háziasszonya, Fa Kinga családi pénzügyi szakértő, aki abban különbözik a többi pénzügyi szakértőtől, hogy megmutatja, hogyan lehet megtakarításod és nem azzal foglalkozik, mit kezdj a már megtakarított pénzeddel (ha van).

Ő dolgozta ki a konyhapénzvirtuóz-módszert és ő írta a Konyhapénzből nyaralás című könyvet. A módszert több ezer nő sikerrel használja a hétköznapokban, akik közül sokan elvégezték A tökéletes borítékmódszer tanfolyamot is – így a pénzügyeiket már egy átlátható, komplex rendszerként, tudatosan tudják kezelni.

Ahol már találkozhattál Kingával​

Biztosan sikerül garancia

Ha a leckékben leírtakat lépésről lépésre megcsinálod és nem működik a módszer, akkor személyesen fogok neked segíteni 3 hónapon át (vagyis ingyen leszek a tanácsadód). Így biztosan sikerül kialakítani egy jól működő rendszert.

Biztonságos fizetés

OTP Simple felületen fogsz fizetni, ha a bankkártyás fizetés mellett döntesz, vagyis a megadott bankkártyaadataidat kizárólag a bank fogja látni – én nem.

Megbízható vásárlás

A kihívásaimat több ezren végigcsinálták, a könyvben leírt tanácsaimnak hála pedig még többen osztják be a konyhapénzüket tudatosan. Az elégedett olvasóim az élő bizonyítékok arra, hogy az útmutatásaimmal változást érhetsz el a pénzügyeidben.

Határok nélküli tanulás

Bárhol és bármikor olvashatod az anyagokat és bátran kérdezhetsz, ha valamit nem értesz vagy elakadtál. Nem kell egy tanfolyamon ülnöd és nem kell sehova időre odaérned – a leckéket akár a fotelbe fészkelve, a gyerekek lefektetése után is elolvashatod.

A tanfolyam ára pillanatok alatt visszajön

Bízom benned és abban, hogy tényleg jobban akarsz bánni a pénzeddel. És tudom, hogy ha lelkiismeretesen haladsz, akkor a tanfolyam árát nemcsak megtakarítod, hanem meg is sokszorozod (az is előfordulhat, hogy egy résszel nem akarsz spórolni, mégis több mint tízezer forintot takarítasz meg egy hónapban).

Gyakran felmerülő kérdések és megnyugtató válaszok

Persze, sőt ez a tanfolyam akkor különösen jól fog jönni neked. Elsősorban azért, mert a pénzügyi szakemberek általában azokkal foglalkoznak, akiknek már van megtakarításuk., a szociális szektor pedig a már bajba kerültekkel. Ez az anyag pedig azoknak készült, akik egyszerűen szeretnék a legtöbbet kihozni a pénzügyi lehetőségeikből.

A két nagyobb csomagban igen, hisz folyamatos kapcsolatban leszünk írásban vagy szóban is. Az önállóan haladok csomaghoz, utólag kedvezményesen tudsz telefonos konzultációt kérni, ha szükségét érzed. 5.000 Ft/ félóra.

Ha van lehetőséged a mindennapi pénzkezelési szokásaid átvizsgálására, akkor nem feltétlenül van szükséged a tanfolyamra. Egyébként igen, mert itt teljesen más lesz a munkakapcsolat, hiszen a befektetések kezelése helyett azt tanítom meg, hogyan vezesd a pénzügyi háztartási naplódat és hogyan érd el, hogy a spórolásra jó érzéssel gondolj.

Ha a csoporttal együtt haladsz, akkor maximum 1-2 hónap alatt, de mivel a tudás egy életre a tiéd lesz, ezért folyamatosan fog hasznot hozni neked. Egyébként a tanfolyamnak van olyan része, amivel a teszteléskor nem akartam megtakarítani (elégedett voltam azzal a kiadáscsoporttal), ennek ellenére egy hónapban 14 000 forintot spóroltam.

Gondolj csak bele, ez azt jelenti, hogy egyetlen új módszer már egy hónap alatt visszahozhatja neked a tanfolyam árát – és akkor a többi részről még nem is beszéltem.