Éreztél már reménytelenséget, mikor ránéztél a
hitel kimutatásodra?

Újra itt van a HITELkiller online tanfolyam
(Mellyel már oly sokan megszabadultak a drága hiteleiktől)

Hányszor jutott már eszedbe?

 • Ennek soha nem lesz vége…
 • Hónapról hónapra utalom a rengeteg pénzt, de egyszerűen nem fogy…

Gondoltál rá?

 • Milyen lenne az élet hitel nélkül…
 • Mekkora kő gördülne le a szívedről, ha legalább a drága hitelektől megszabadulnál…

Vajon, hogy lehet ebből a mókuskerékből kijutni?
Őszintén tudod-e, hogy jutottál ide?
Ugye nem akarod egész életedben magad előtt tolni a hitele(i)det?
Akkor lépni kell, minél előbb!

Ismered-e pontosan a hitelkártyád működését, és hiteled minden részletét?

Van-e valaki a környezetedben, akivel ezekről őszintén tudsz beszelni, hogy ne egyedül kelljen döntéseket hoznod?

Mennyi időd megy el, taktikázol a különböző befizetendőkkel? Más fontos dolgoktól vonja el ez a stressz a figyelmedet.

Gondoltál már rá, vajon erről miért nem szólt egyetlen óra sem az iskolában? Már bánod, hogy korábban nem érdekeltek a számok, hogy nem hoztál korábban jó döntéseket.

De ezen ne keseregj, mert az nem visz előre és hidd el soha sem késő változtatni.

Kinek ajánlom a HITELkiller tanfolyamot?

Akik drága hitelekkel rendelkeznek...

Pl. hitelkártya, személyi kölcsön, heti törlesztésű hitelekkel, folyószámla hitelekkel...

Akiknek diákhitelük van...

És nem szeretnék 30-40 éven keresztül fizetni.

Akiknek közüzemi vagy adótartozásuk van...

De szeretnének ezekkel is leszámolni. Netán családi kölcsön mérgezi a mindennapokat.

Akiknek lakáshitelük van...

De szeretnének minden lehetőséget kihasználni és jóval a futamidő előtt lezárni azokat, egy előre kidolgozott terv alapján.

Bocs, hogy ezt mondom, de ez a képzés nem neked való, ha…

Nem akarsz időt szánni a tervezésre és tanulásra.

30 nap alatt összesen 10 leckét fogok küldeni, amit becsülettel végig kell csinálnod ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő módszet.

Elzárkózol az online tanfolyamok elől.

Azért döntöttem e mellett, mert így ott és akkor tudod megcsinálni a leckéket, ahol és amikor neked jó. Nem kell utaznod, nem kell időre rohannod és nem kell 1 hónapig egy tanfolyamhoz igazítani az életedet. De ha neked mégsem szimpatikus ez a megoldás, azt is megértem.

Elméleti anyagot keresel.

Nagyon rámegyek a gyakorlati dolgokra, mert úgy gondolom, erre van szükség ahhoz, hogy az útmutatásokat tökéletesen be tudd illeszteni a hétköznapjaidba.

Irreálisan gyors tempót szeretnél diktálni...

Nincs olyan, hogy egyik napról a másikra megváltozik a pénzügyi helyzeted, mert nem arról van szó, hogy megnyered most a lottót. Tudatos pénzügyi szemléletet kapsz – és fokozatosan fog épülni a magabiztosságod –, ami hosszútávon érezteti majd a hatását.

Ők már ismerik a HITELkiller online tanfolyamot.

 • Az egész folyamat felér egy komoly önismereti munkával. Minden szokás, tévedés őszintén kiderül.
 • Nem gondoltam volna, hogy ennyi idő alatt a kiadásaink átcsoportosításával ennyi pénzt vissza tudunk fizetni úgy, hogy közben minden lényeges dolgot, rezsit + ami az hétköznapokhoz kell ki tudtunk fizetni, finomakat ettünk és a gyerekek dolgai sem maradtak el, nyaraltunk.
 • Rendezettebb lett az életünk.
 • Újra jó dolgozni és pénzt keresni.
 • Ha bejön egy nagyobb kiadás nem ijedünk meg, hogy hogyan fizetjük ki, hanem már kattog az  agyunk a megoldásokon ahelyett, hogy kölcsön kérnénk, vagy személyi hitelt vennénk fel.
 • Olyan látásmódot és megoldásokat tanulunk, amit a csoportban nem, mert ehhez egy külső szakmai szem kell.
 • Ha váratlanul pénz áll a házhoz, észre veszem, hogy kezd kialakulni bennünk egy egészséges sorrend a vágyaktól a szükségletekig.
 • Nem várom a csodát, bátrabban tervezek”

„Kedves Kinga!

Két évvel ezelőtt azért kerestelek meg, mert nagyon el voltam veszve a saját pénztárcánkban. Sokszor a hónap végére fogalmam sem volt arról, hogy mire ment el a pénzünk, mint ahogy arról sem, mit is engedhetünk meg magunknak, mi fér bele a büdzsénkbe. Hiába olvastam el az interneten fellelhető anyagaidat, autodidakta módon nem sikerült alkalmazni a leírtakat. A személyes találkozó alkalmával aztán meggyőződhettem arról, hogy végre nem egy “megszokott” pénzügyi tanácsadóval van dolgom.

Az első benyomást igazolta a három hónapnyi közös munka, ami ezután következett. Sikerült átlátni végre a bevételeinket és kiadásainkat. Tudatosabban kezdtük el kihasználni a pénzügyi lehetőségeinket is.

És ami a legfontosabb, megértettük, hogy a gyarapodáshoz tervezésen keresztül vezet az út. Megtanultuk, hogy a tudatosság a fontos. Sosem baj, ha megengedsz magadnak valamit, ami nem kapcsolódik szorosan a céljaid megvalósításához, csak be kell tervezni.

Eltelt két év. Nem mindig sikerül tankönyvi módon alkalmaznunk a megtanult technikát, nem mindig hozunk jó döntéseket, de a számok azt mutatják, hogy még így is gyarapodunk.

Köszönet érte!”

Kinga blogjára 2013 telén bukkantam rá, amikor kétségbeesve kutattam a neten karácsonyi túlélési tippek után. Kinga ingyenesen letölthető karácsonyi tervező csomagja nemcsak megmentette az az évi karácsonyunkat, hanem bátran mondhatom, az egyik legszebb és legnyugalmasabb karácsonyt ajándékozta az egész családnak.

2014 őszén kértük fel Kingát, hogy közelről kísérje családi pénzügyeinket, és segítsen tanácsaival. Azt hiszem, nem túlzok, mikor azt állítom, sok más családhoz hasonlóan nálunk is a pénzügyek folyamatos feszültségforrást jelentettek: ha nem volt elég, akkor azért, ha volt, akkor, hogy mire költsük, hogyan osszuk be. Mindez megspékelve hitellel, kölcsönnel, tartozással.

Kinga objektív mérleg lett kettőnk folyamatos csatározásában, olyan döntőbíró, akinek szavát mindketten elfogadtuk. Racionális, józan érveket hozott fel, mikor egy-egy kérdésben kikértük véleményét. Pénzügyeinknek online keretet adott, netes táblázatba írva mindhárman egyszerre nyomon követhetjük, mikor mire mennyi ment el. A táblázat elsajátítása, kiismerése időt és figyelmet követel, a pénzmozgások rendszeres rögzítése pedig olyan önfegyelmet, amiben nekem is, férjemnek is  fejlődni kell, mégis, ill. éppen ezért nagyon megérte megtanulni a módszert.

Nagyon sokat tanultunk Kingától, sokkal türelmesebbek lettünk egymás iránt, és sokkal racionálisabban látjuk a pénzügyeinket, mint azelőtt. Kingának is köszönhető, hogy mára a hitelkártyánkat teljesen lenulláztuk, a kölcsönt visszafizettük, tartozásainkat kiegyenlítettük. Pénzügyeink egyszerűsödnek, átláthatóbbá lesznek, egymás hibáztatása helyett sokkal inkább a racionalizálásra, illetve a közös hibák kiküszöbölésére tudunk figyelni.

Kinga fokozatosan engedi el a kezünket, lassan-lassan felnövünk a saját pénzügyeink tekintetében is. Érdekes dolog ez, mégis, úgy látom, nem mi vagyunk az egyetlen házaspár, akik ezelőtt nem tanulták meg, hogy hogyan is kell egy család anyagi biztonságát megteremteni, hogyan kell napról napra beosztani, felelős döntéseket hozni a nyugodt, biztonságos jövő és a biztos gyarapodás érdekében.

Bátran és meleg szeretettel ajánlom Kinga tanfolyamát mindenki figyelmébe. Kinga személyisége is tökéletesen alkalmas erre a szerepre, kicsit egy orvoshoz tudnám hasonlítani, aki tökéletes diszkrécióval kezeli a helyzetet, és megértéssel, segítő szándékkal  fordul a családunk problémái felé.

Köszönjük szépen.

„Kb. 3 hónapja vagyok tagja a csoportnak és április végén írtam róla, hogy miket fogok alkalmazni az itt tanultakból. Alakulok, még közel sem járok a végén, de azért ezen a héten pár dolognak pontot tettem a végére.

Először is szeretném, megköszönni Nektek, hiszen annyi jó ötletet olvasok itt nap, mint nap! Szeretném megköszönni Fa Kingának is, hiszen az ő csodatáblája és tanfolyamai nagyon sokat segítettek a haladásban, a szemléletváltásban!

Köszönöm Kinga a lehetőséget, hogy ezt az anyagot végignézhettem! A tervezés rész különösen tetszik, évek óta vezetem a kiadást-bevételt, de ilyen rovatot még nem találtam hozzá.”
Júlia
„Kedves Kinga, szerintem mindegyik tanfolyamodon jártam már, mégis azt kell mondjam ez volt a kedvencem. Valahogy ez tette fel a pontot az i-re, persze lehet ehhez kellettek a megelőzőek is. De most valahogy kerek a történet.” 
Anna

30 nap alatt

A tanfolyam után pedig 5 héten át hetente egy levelet küldök neked egy-egy aktuális feladatról, hogy megmaradjon a fókusz és a tanultakat mindenképpen használd a gyakorlatban.

Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod ezt a 30 napot, ha szereted követni, hogy haladsz (mert folyamatosan jelölheted a haladásodat), szívesen méred vissza rövid tesztekkel, mennyire tanultál meg egy-egy leckét, a záróteszt után pedig örömmel vennél át egy oklevelet.

Biztosan sikerülni fog.
És erre 100%-os garanciát vállalok.

Ez azt jelenti, hogy ha a leckékben leírtakat lépésről lépésre követed és mégsem működik a módszer, akkor személyesen foglalkozom veled 3 hónapon keresztül (vagyis ingyen leszek a személyes pénzügyi mentorod).

Szemléletmódot adok neked a hiteled ledolgozásához, ezért mindegy, hogy

nagyvárosban, kisvárosban vagy faluban élsz

egyszemélyes vagy nagycsaládos háztartást vezetsz

jobban keresel az átlagnál vagy komolyabban át kell gondolnod, mire mennyit költötök

albérletben vagy saját lakásban éltek

Egy dolog számít:

akarj változásokat elérni, legyen meg benned az elhatározás és a leírtakat tényleg csináld meg.

Augusztus 28-án indulunk, és nem tudom mikor indul újra a szeptemberi törvény módosítás miatt.

Gondolom, úgy érzed, most pont nem alkalmas az idő a kezdésre. De hidd el a most a legjobb pillanat.

Jövőre ilyenkor pedig arra fogsz gondolni, hogy a lehető legjobban döntöttél, amikor beiratkoztál „A HITELkiller” online tanfolyamra. Mert már látni fogod, hogy nem reménytelen a hitelmentes élet sem.

Nemcsak a felnőttképzési törvény módosítása miatt. Sajnos még mindig nem tudom, hogy tudom-e vállalni az új törvényi feltételeket vagy ha igen, akkor az milyen plusz adminisztrációs vagy anyagi terhet jelent mindkettőnknek (csak sejtem, hogy sokat).

Megértelek, hogy a meglévő hiteled mellett túl nagy összeget, nem tudsz a tanulásra áldozni. Újabb hitelekbe sem szeretnélek verni (bár tudom ez a tudás mekkora érték), ezért több csomagot is kialakítottam.

 

Mennyit ér ez a tudás?

Sokat, nézzünk néhány példát…

Ha a HITELkiller tanfolyam segítségével, azzal, hogy máshogy kezdesz gondolkodni és átalakítasz néhány szokásod és a még 10 éves hiteledből lefaragunk négy évet 50.000 Ft-os havi törlesztés mellett, akkor ez a tanfolyam neked 2,4 millió forintot ér.

Ha a 300.000 Ft-os hitelkártya adósságától végre megszabadulsz 3 év alatt (amit már évek óta magad előtt tolsz), akkor életed végéig havi 5-7 000 Ft-ot takarítasz meg, ami 10-20 -30 év alatt több százezer forint.

A tanfolyamot augusztus 28-án kezdjük és szeptember 29-ig, tart, de a leckék utána is elérhetőek lesznek.

Te melyik csoportba iratkozol be?


Önállóan haladok

5.900 Ft

Fizetési határidő: 3 nap

Legnépszerűbb

Kinga, segíts egy kicsit
CSAK 10 FŐNEK!

14.900 Ft

Fizetési határidő: 3 nap

Legjobb ár-érték arány

Kinga, fogd a kezem 3 hónapig
MAXIMUM 5 FŐNEK

24.900 Ft

Fizetési határidők:
3 nap | 2020.09.30. | 2020.10.31.

Biztos siker

„Én leszek az első, aki megbízik Kingában?”

Nem

A Pénzügyi Térkép háziasszonya, Fa Kinga családi pénzügyi szakértő, aki abban különbözik a többi pénzügyi szakértőtől, hogy megmutatja, hogyan lehet megtakarításod és nem azzal foglalkozik, mit kezdj a már megtakarított pénzeddel (ha van).

Ő dolgozta ki a konyhapénzvirtuóz-módszert és ő írta a Konyhapénzből nyaralás című könyvet. A módszert több ezer nő sikerrel használja a hétköznapokban, akik közül több százan megszabadultak már a drága hiteleiktől is, a HITELkiller tanfolyam segítségével. 

Ahol már találkozhattál Kingával​

Biztosan sikerül garancia

Ha a leckékben leírtakat lépésről lépésre megcsinálod és nem működik a módszer, akkor személyesen fogok neked segíteni 3 hónapon át (vagyis ingyen leszek a tanácsadód). Így biztosan sikerül kialakítani egy jól működő rendszert.

Biztonságos fizetés

OTP Simple felületen fogsz fizetni, ha a bankkártyás fizetés mellett döntesz, vagyis a megadott bankkártyaadataidat kizárólag a bank fogja látni – én nem.

Megbízható vásárlás

A kihívásaimat több ezren végigcsinálták, a könyvben leírt tanácsaimnak hála pedig még többen osztják be a konyhapénzüket tudatosan. A tanfolyami résztvevők az élő bizonyítékok arra, hogy az útmutatásaimmal változást érhetsz el a pénzügyeidben.

Határok nélküli tanulás

Bárhol és bármikor olvashatod az anyagokat és bátran kérdezhetsz, ha valamit nem értesz vagy elakadtál. Nem kell egy tanfolyamon ülnöd és nem kell sehova időre odaérned – a leckéket akár a fotelbe fészkelve, a gyerekek lefektetése után is elolvashatod.

A tanfolyam ára pillanatok alatt visszajön

HITELkiller tanfolyam segítségével elindulsz a hitelmentesség felé vezető úton.

Egy biztos, minél több a hiteled és minél összetettebb a problémád annál többet ér ez a tudás!

Csak a pénzek átcsoportosításával, évek alatt MILLIÓK maradhatnak a zsebedben!

Gyakran felmerülő kérdések és megnyugtató válaszok

Persze, sőt ez a tanfolyam akkor különösen jól fog jönni neked. Igen, mert több stratégiát is fogok mutatni a hitelmentes élethez.

A két nagyobb csomagban természetesen igen, hisz folyamatos kapcsolatban leszünk írásban és/vagy szóban is. Az önállóan haladok csomaghoz, utólag kedvezményesen tudsz telefonos konzultációt kérni, ha szükségét érzed. 5.000 Ft/ félóra.

Ha van lehetőséged a mindennapi pénzkezelési szokásaid átvizsgálására, akkor nem feltétlenül van szükséged a tanfolyamra. Egyébként igen, mert itt teljesen más lesz a munkakapcsolat, mindent a hitelmentesség és a biztonság szempontjából vizsgálunk meg.

Ebben az esetben ezt így látatlanban nehéz megmondani. De azt tudom, ha egy drága hitelt apránként ledolgozol, akkor az hosszabb távon nagyon sok pénzt hagy a zsebedben. Évről évre, akár több százezer forintot is jelenthet.