Pénzügyi céltervező tanfolyam

Újra indul a „KINCSESTÁR” online tanfolyam
(kezdőknek és haladóknak, mert célt tervezni
soha sem kora és soha sem késő)

Nehezen teljesülnek a pénzügyi céljaid?

Fogalmad sincs miért?

Kezedbe adom azokat a kincseket, amelyekkel megtalálod a VALÓDI pénzügyi céljaidat.

Neked való a KINCSESTÁR tanfolyam

Ha szeretnéd megtalálni a valódi céljaidat, majd később az azokhoz vezető pénzügyi megoldásokat.

Ha egy picit félsz a pénzügyi döntésektől és inkább egy játékosabb, könnyedebb utat választanál első lépésként.

Ha úgy érzed nem fér bele sem anyagilag, sem időben minden vágyott dolog az életedbe.

 

3 dolog, amiért hálás leszel a tanfolyam után

Több időd lesz

a számodra fontos dolgokra. Jobban megtalálod az egyensúlyt a munka, a család és a hobbid között.

Tisztán fogod látni a valódi pénzügyi céljaidat

könnyű belecsúszni abba a hibába, hogy látszólagos célokért teper az ember. Míg közben a valódi célokért elfelejt tenni.
Te ne ess bele ebbe a tipikus hibába.

Meg fogod kedvelni,

a téged segítő hatékony listákat. Fogni fogod a fejed, hogy ezt a kincset érő módszert eddig, miért nem vetetted be vagy legalábbis, miért nem így.

Néhány nem várt hatás is érhet...

Bekerülsz egy pozitív spirálba

Tudod merre kell menned - hatékonyabban dolgozol - több pénzt keresel - elhiszed, hogy a céljaid megvalósíthatóak...

Megtanulsz rendszerben gondolkodni

Nem fognak elcsábítani az éppen eléd kerülő csillogó dolgok. Így új lehetőségeket fedezel fel.

Szíved mélyén igazán vágysz.

Olyan életet kezdesz építeni, amilyenre szíved mélyén igazán vágysz. Kihagysz jó pár mellékutat, levágsz néhány kanyart, hamarabb eléred pénzügyi céljaidat, ha helyesen választasz célt.

Megtapasztalod

A pénzed van érted és a családodért, nem pedig neked kell imádnod a pénz puszta létét. Kevesebbtől is boldogabb leszel.

Ők már elvégeztek nálam tanfolyamot...

“Mindkét tanfolyam igenyél munkát, talán ezt nem mertem fel pontosan, hogy mennyit… viszont nagyon hasznosak és örülök, hogy alakul a szemléletem.
 
Sodródtam sokáig, de így, hogy ennyire logikusan vezetsz minket, lépésről lépésre, rengeteget segítesz!”

Nekem inkább estefelé van jobban időm elmélyülni benne, de meg fogom csinálni ma is a teendőket. Eddig sikerült együtt haladni, és tartani az ütemet. Köszönöm!

„Kedves Kinga!

Két évvel ezelőtt azért kerestelek meg, mert nagyon el voltam veszve a saját pénztárcánkban. Sokszor a hónap végére fogalmam sem volt arról, hogy mire ment el a pénzünk, mint ahogy arról sem, mit is engedhetünk meg magunknak, mi fér bele a büdzsénkbe. Hiába olvastam el az interneten fellelhető anyagaidat, autodidakta módon nem sikerült alkalmazni a leírtakat. A személyes találkozó alkalmával aztán meggyőződhettem arról, hogy végre nem egy “megszokott” pénzügyi tanácsadóval van dolgom.

Az első benyomást igazolta a három hónapnyi közös munka, ami ezután következett. Sikerült átlátni végre a bevételeinket és kiadásainkat. Tudatosabban kezdtük el kihasználni a pénzügyi lehetőségeinket is.

És ami a legfontosabb, megértettük, hogy a gyarapodáshoz tervezésen keresztül vezet az út. Megtanultuk, hogy a tudatosság a fontos. Sosem baj, ha megengedsz magadnak valamit, ami nem kapcsolódik szorosan a céljaid megvalósításához, csak be kell tervezni.

Eltelt két év. Nem mindig sikerül tankönyvi módon alkalmaznunk a megtanult technikát, nem mindig hozunk jó döntéseket, de a számok azt mutatják, hogy még így is gyarapodunk.

Köszönet érte!”

„2016 tavaszát írtuk, amikor a Bravúros Beosztók csoportban menüket terveztünk, megosztottuk egymással a pénzbeosztási praktikáinkat. Azt vettem észre, hogy hiába a praktikák még sincs megtakarításunk.

Azóta is használjuk a “rendszert” és szuperül működik. Idén előre tervezetten le tudtuk cserélni az autónkat, el tudtunk menni hosszabb időre nyaralni. Tervezzük, hogy a gyerekekkel is és kettesben is el tudjunk menni többször pihenni. Hálásak vagyunk, hogy a Tőled tanultak alapján ezek a tervek biztosan meg fognak valósulni!

Köszönjük!”

„Kb. 3 hónapja vagyok tagja a csoportnak és április végén írtam róla, hogy miket fogok alkalmazni az itt tanultakból. Alakulok, még közel sem járok a végén, de azért ezen a héten pár dolognak pontot tettem a végére.

Először is szeretném, megköszönni Nektek, hiszen annyi jó ötletet olvasok itt nap, mint nap! Szeretném megköszönni Fa Kingának is, hiszen az ő csodatáblája és tanfolyamai nagyon sokat segítettek a haladásban, a szemléletváltásban!

Köszönöm Kinga a lehetőséget, hogy ezt az anyagot végignézhettem! A tervezés rész különösen tetszik, évek óta vezetem a kiadást-bevételt, de ilyen rovatot még nem találtam hozzá.”
Júlia
„Kedves Kinga, szerintem mindegyik tanfolyamodon jártam már, mégis azt kell mondjam ez volt a kedvencem. Valahogy ez tette fel a pontot az i-re, persze lehet ehhez kellettek a megelőzőek is. De most valahogy kerek a történet.” 
Anna

Biztosan nem neked valók ezek a tanfolyamok...

Ha nem akarsz időt szánni a tanulásra.

10 hét alatt a Kincsestár tanfolyamnál 10 leckét, amit ha becsülettel végig csinálsz, akkor éreni fogod a módszer hatékonyságát.

Elzárkózol az online tanfolyamok elől.

Azért döntöttem e mellett, mert így ott és akkor tudod megcsinálni a leckéket, ahol és amikor neked jó. Nem kell utaznod, nem kell időre rohannod és nem kell 2 hónapig egy tanfolyamhoz igazítani az életedet. De ha neked mégsem szimpatikus ez a megoldás, azt is megértem.

Elméleti anyagot keresel.

Nagyon rámegyek a gyakorlati dolgokra, mert úgy gondolom, erre van szükség ahhoz, hogy az útmutatásokat tökéletesen be tudd illeszteni a hétköznapjaidba.

Pikk-pakk meg akarsz gazdagodni.

Nincs olyan, hogy egyik napról a másikra megváltozik a pénzügyi helyzeted, mert nem arról van szó, hogy megnyered a lottót. Tudatos pénzügyi szemléletet kapsz – és fokozatosan fog épülni a magabiztosságod –, ami hosszútávon érezteti a hatását.

10 hét alatt

Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod ezt a 10 hetet, irányba állíthatod a pénzügyi életedet.

2021. augusztus 7-én kezdünk és a tanfolyam 10 hétig tart

A két tanfolyam együtt is végezhető, sőt egyik a másikat segíti, támogatja.

MELYIKET VÁLASSZAD?

Ha még csak az első lépéseket teszed meg és kevesebb az időd, akkor kedvcsinálónak a KINCSESTÁR tanfolyamot. Sok színes kiegészítővel készülök ezúttal.

Ha már végeztél nálam tanfolyamot és tetszett, akkor bátran válaszd a DUPLA CSOMAGOT a legjobb ár-érték aránnyal.

Ha most a pénzügyi céljaid megtervezésével, az időd jobb beosztásával nem szeretnél foglalkozni, csak a pénzügyi szabadságod elérésével, akkor válaszd az ÚT tanfolyamot.

Jövőre ilyenkor hálás leszel, hogy elindultál a pénzügyi tudatosság útján.

 Várlak sok szeretettel!

A folyamat nagyon egyszerű

A tanfolyam vásárlásakor regisztrálsz a zárt tanfolyami oldalra.

Fizetés után, már eléred a tanfolyam nyitó oldalát.

A tanfolyamok a következő időpontokban kezdődnek:

KINCSESTÁR: 2021. augusztus 7. és minden szombaton kapsz egy új leckét.

ÚT: 2021. augusztus 5. és minden hétköznap lesz egy új lecke.

A tanfolyamok korlátlan ideig elérhetőek.

 

A tanfolyamot augusztus 5-én illetve 7-én kezdjük...

Lehet a kedvezőbb ár?


KINCSESTÁR

3.900 Ft

Fizetési határidő:

2021. augusztus 6.

Kezdő tervezőknek!


Hónap ajánlata
DUPLA CSOMAG

13.800 Ft

Fizetési határidő:

2021. augusztus 4.

Legjobb ár-érték arány


ÚT

9.900 Ft

Fizetési határidő:

2021. augusztus 4.

Lépésről-lépésre haladok

Szemléletmódot adok neked, ezért mindegy, hogy

nagyvárosban, kisvárosban vagy faluban élsz

egyszemélyes vagy nagycsaládos háztartást vezetsz

jobban keresel az átlagnál vagy komolyabban át kell gondolnod, mire mennyit költötök

albérletben vagy saját lakásban éltek

Egy dolog számít:

akarj változásokat elérni, legyen meg benned az elhatározás és a leírtakat tényleg csináld meg.

„Én leszek az első, aki megbízik Kingában?”

Nem

A Pénzügyi Térkép háziasszonya, Fa Kinga családi pénzügyi szakértő, aki abban különbözik a többi pénzügyi szakértőtől, hogy megmutatja, hogyan lehet megtakarításod és nem azzal foglalkozik, mit kezdj a már megtakarított pénzeddel (ha van).

Ő dolgozta ki a konyhapénzvirtuóz-módszert és ő írta a Konyhapénzből nyaralás című könyvet. A módszert több ezer nő sikerrel használja a hétköznapokban, ezekhez hasonló tanfolyamokat is több százan végeztek már el – így a pénzügyeiket már egy átlátható, komplex rendszerként, tudatosan tudják kezelni.

Ahol már találkozhattál Kingával

Biztosan sikerül garancia

Ha a leckékben leírtakat lépésről lépésre megcsinálod és nem működik a módszer, akkor személyesen fogok neked segíteni 3 hónapon át (vagyis ingyen leszek a tanácsadód). Így biztosan sikerül kialakítani egy jól működő rendszert.

Biztonságos fizetés

OTP Simple felületen fogsz fizetni, ha a bankkártyás fizetés mellett döntesz, vagyis a megadott bankkártyaadataidat kizárólag a bank fogja látni – én nem.

Megbízható vásárlás

A különböző tanfolyamaimat már több ezren végigcsinálták. Nem múlik el úgy hét, hogy egy vagy több hálás levelet ne kapnék. A Ti mondtátok rovat is csupa spontán visszajelzésekből áll.

Határok nélküli tanulás

Bárhol és bármikor olvashatod az anyagokat a csoportban bátran kérdezhetsz, ha valamit nem értesz vagy elakadtál. Nem kell egy tanfolyamon ülnöd és nem kell sehova időre odaérned – a leckéket akár a fotelbe fészkelve, a gyerekek lefektetése után is elolvashatod.
Korlátlan hozzáférés

A tanfolyam(ok) ára néhány hónap alatt visszajön

Bízom benned és abban, hogy tényleg jobban akarsz bánni a pénzeddel. És tudom, hogy ha lelkiismeretesen haladsz, akkor a tanfolyam árát nemcsak megtakarítod, hanem meg is sokszorozod.

Örök hozzáférés

Míg a tanfolyami felület él, már pedig miért ne működne életem végéig. Addig bármikor hozzáférsz, bármelyik megvásárolt tanfolyamodhoz.
Vigyázz, de ez nem a tanfolyami anyag feldolgozásának halogatáséért van így!

Gyakran felmerülő kérdések és megnyugtató válaszok

Persze, sőt ez a tanfolyam akkor különösen jól fog jönni neked. Elsősorban azért, mert a pénzügyi szakemberek általában azokkal foglalkoznak, akiknek már van megtakarításuk, a szociális szektor pedig a már bajba kerültekkel. Ez az anyag pedig azoknak készült, akik egyszerűen szeretnék a legtöbbet kihozni a pénzügyi lehetőségeikből.

Mindkét csomaghoz lesz zárt Facebook csoport, ahol tudsz kérdezni. Ha mégis több és személyesebb kérdésed lenne, akkor a 5.000 Ft/ félóra áron tudsz további személyes konzultációt kérni.

Ha van lehetőséged a mindennapi pénzkezelési szokásaid átvizsgálására, akkor nem feltétlenül van szükséged a tanfolyamra. Egyébként igen, mert itt teljesen más lesz a munkakapcsolat, hiszen a befektetések kezelése helyett azt tanítom meg, hogyan válassz a leggyakoribb pénzügyi megoldások között. Már a választás is egy tudatos döntés lesz.

Ha a csoporttal együtt haladsz, akkor maximum 1-2 hónap alatt, de mivel a tudás egy életre a tiéd lesz, ezért folyamatosan fog hasznot hozni neked. 

Gondolj csak bele, ez azt jelenti, hogy egyetlen új módszer már egy hónap alatt visszahozhatja neked a tanfolyam árát – és akkor a többi részről még nem is beszéltem.

A Buksza tanfolyamon egy-egy trükk, akár több millió forintot is hozhat pl. ha a hiteledet 2-3 évvel korábban le tudod zárni. Több ilyen tanfolyamosom is volt már.

Biztosan sikerülni fog.
És erre 100%-os garanciát vállalok.

Ez azt jelenti, hogy ha a leckékben leírtakat lépésről lépésre követed és mégsem működik a módszer, akkor személyesen foglalkozom veled 3 hónapon keresztül (vagyis ingyen leszek a személyes pénzügyi mentorod).