Téli levélsorozat - nemcsak karácsony

Ideje, hogy a téli időszak neked is a megállásról és a meghittségről szóljon - csatlakozz 2020. november 10-ig!
50 téli levél a megvalósításhoz.

Képzeld el, hogy idén télen

  • magad mögött hagyod a hagyományokat (ha nincs kedved hozzá), pl. mégis olyan karácsonyi menüt teszel az asztalra, amivel kiérdemled a család elismerő pillantását,
  • beleférsz a karácsonyi pénzügyi keretedbe és nem kell a drága ajándékok törlesztőrészletét nyögnöd a nyári hónapokban,
  • az ajándékok helyett a hangulaton, a jó kedven, a közös élményeken lesz a hangsúly,
  • az idén kicsit, minden más lesz, így fontos a „váratlan helyzetek” is felkészülten érjenek.

Most 50 nap alatt, levelek formájában (ahogy sokan szeretitek) közösen átnézzük a legtöbb pénzt vivő téli dolgokat. A lehető legtöbb dolgot, megnézzük a költséghatékonyság oldaláról is, úgy, hogy a meghittség mégse vesszen el. Sőt igyekszem ebből többet becsempészni az otthonodba.

Lesznek apró kedves ajándékok, némi kihívás, sok szórakozás, sok tervezés, hogy a megvalósítás, már könnyed legyen.

Ráadásul környezetbarát és olcsó tippeket is kapsz a nyugodt téli időszakhoz.

Tudom, sajnos sok ember fél a téli, karácsonyi időszaktól...

Kétféle ember van.

Aki elszenvedi a karácsonyi készülődést,

fél a családi veszekedésektől, hangulatlanságtól. Fél a kevés szabadságtól, a tömött bevásárlóközpontoktól, a szétrepedt bejglitől.

A túlköltekezés réme, már októberben megtámadja, folyamatosan rohan és csak a rosszat látja, ebben az időszakban...
Tudom nehéz, de lehet kevesebbet, egyszerűbben, nyugodtabban, kicsit másképp. Megpróbálod?

És aki élvezi,

örömmel és nyugodtan várja az évnek ezt a szakaszát, kevesebbet vállal, de időben elkészül. Belefér a pénzügyi keretébe, a „váratlan eseményeken” sem lepődik meg. Ő az, aki bemeri vállalni az egyszerűbb menüt, élvezi a téli otthonát, és a körülményekhez igazodva, az élményekre, meghittségre fókuszál.

Ha szeretnél a második csoportba tartozni (legalább megpróbálni), mert eleged van abból, hogy képtelen vagy átadni magad az ünnepi hangulatnak és görcsbe rándul a gyomrod, amikor meglátod a teendő-, és az ajándéklistádat, akkor az 50 téli levél pont neked való.

Az Örömteli karácsony tervezőfüzet már remélhetőleg megvan. Ideje, hogy rád szabjuk a terveket és könnyen megvalósítható tippekkel, élvezetes kihívásokkal egészítsük ki.

November 10-től indul a téli levélsorozat egészen év végéig

És ezt imádni fogod, ha…

50 téli levél, amivel védekezünk a téli túlköltekezés ellen, amikkel kellemes élményeket gyűjtünk, hogy a karácsony is békés és pihentető legyen. 

A 50 nap alatt többek között

Mindezt gyakorlatias és szórakoztató leckékkel, kihívásokkal, tippekkel, ajándék anyagokkal kiegészítve.

Csatlakozz a levélsorozathoz november 10-ig, ajándékozd meg magad a készülődés örömével.

Megmutatjuk, hogyan engedheted el a stresszt, az ajándékbeszerzéssel járó aggódást és hogyan érheted el, hogy nyugodtan, adventi élményekkel feltöltődve ülj le a karácsonyi asztalhoz, és élvezd a téli szünetet is.

Semmi sem kötelező, minden ötlet csak egy tipp, egy új lehetőség.

Téli levélsorozattal szeretném elérni, hogy jövőre ilyenkor pedig mosolyogva és magabiztosan vágjál bele a téli készülődésbe, akár egyedül is. Hálás legyél,  milyen jó döntés, hogy csatlakoztál ehhez a téli levélsorozathoz

A folyamat egyszerű, kérd a leveleket, majd 2020. november 10-től, egyszerűen olvasd a leveleket és számodra fontos és szimpatikus dolgokba vágj is bele.

Csatlakozz 2020. november 10-ig!

50 téli levél

2 900 Ft
(november 10-ig)

Fizetési határidő: 8 nap

Ki fogja küldeni nekem a leveleket?

Fa Kinga, a Pénzügyi Térkép háziasszonya ezúttal ahhoz ad ötleteket, hogyan hozhatod ki a legtöbb élményt a karácsonyra szánt pénzedből. Bebizonyítja, hogy az ünnep nem a sokfogásos menütől, a makulátlan otthontól és a drága ajándékoktól lesz emlékezetes (akkor sem, ha a környezeted mást sugall).

“Szeretném, ha idén magad mögött hagynád a készülődésben kifáradt, frusztrált énedet, kevesebbet vállalnál magadra és élveznéd a családoddal töltött időt.”

Semmi több, ennyi a célom. A közös készülődés örömét megadni, hogy te is tovább tudd adni. Kicsit levenni az elvárások terhét a válladról. Néhány hétre a levelező partnered, a barátnőd lenni. Elhitetni, hogy nem vagy egyedül ebben az időszakban sem.

Milyen Kingával készülni a karácsonyra?

“A tanfolyammal remek hónapot zártam. Tulajdonképpen nem is értem, hogyan, mert voltak plusz kiadások, ennek ellenére nem éreztem azt, hogy keményen spórolok. Ezen kívül a kurzus alatt kezdtem el tudatosan építeni az életemet a munka terén is (GYES-en vagyok), és minden nagyon jól halad.

Ha nem lett volna a kurzus, most biztos, hogy azt sem tudnám, hol áll a fejem. Köszönöm!”
Szilvia

Biztonságos fizetés

OTP Simple felületen fogsz fizetni, ha a bankkártyás fizetés mellett döntesz, vagyis a megadott bankkártyaadataidat kizárólag a bank fogja látni – mi nem.

Megbízható vásárlás

Kinga a háziasszonyok szemében egyberforrt a konyhapénz tudatos beosztásával, a kihívásait több százan végigcsinálták már, a pénzügyi tanácsainak hála pedig több ezren tudatosabban kezelik a családi pénzügyeket. Ők az élő bizonyítékok arra, hogy az útmutatásaival komoly változásokat érhetsz el a pénzügyeidben – akár a karácsonyi pénzügyi keretedben is. 

Határok nélküli tanulás

Bárhol és bármikor olvashatod az anyagokat, tehát nem kell egy tanfolyamon ülnöd és nem kell sehova időre odaérned – a naponta küldött leveleket a reggeli kávé mellett, vagy akár a fotelbe fészkelve, a gyerekek lefektetése után is elolvashatod.