Pénzügyi akaraterő növelő tanfolyam

ÚJ! Most először indul a Pénzügyi szokásépítő online tanfolyam

Megtapasztaltad már, hogy bár pénzügyileg egyre képzettebb vagy, tudod mit KELLENE tenned, de mégis a megvalósítás közben elfogy a motivációd, az akaraterőd és újból elköveted a korábbi pénzügyi hibákat.

Nem érted, hisz annyira megvalósíthatónak és jónak gondolod a megismert módszereket. Akarod is, elszánt is vagy, de mégis sokkal nehezebb a változás, mint elsőre gondoltad.

Azt hiszed benned a hiba, pedig nem, csak nem ismered eléggé az agyad és tested működését és figyelmen kívül hagyod, hogy nemcsak izomerő, de az akaraterő is véges.

Ez a tanfolyam megmutatja, hogyan tudod az elmédet a pénzügyeid szolgálatába is állítani. Ez így sem lesz egyszerű, nincs csoda módszerem, de már érteni fogod mikor, miért buktál el korábban.  Plusz megmutatom, hogy a pénzügyi akaraterő fejlesztésével sokkal könnyebben jutsz el egy  nyugodtabb, jobb élethez. 

Mondhatnám, hogy ez a tanfolyam varázsszer és erőfeszítés nélkül tesz pénzügyileg sikeresebbé. De őszinte leszek sajnos nem. Viszont abban rengeteget segít, hogy a tanfolyam végére tudatosabban kontrolláld az életed.

Tudtad, hogy az emberek az ébren töltött idejük legalább ötödét, a vágyaknak való ellenállással töltik?

Te is igaznak gondolod Oscar Wilde félig vicces félig komoly mondását: “Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem.”

Soha nem volt annyi vágy, mint a XXI. században, de még soha nem tudtak annyit a vágyak legyőzéséről és az akaraterőről, mint az utóbbi 10 – 15 évben.

Erről biztos nem tanultál még az iskolapadban, pedig az önkontroll lehet a kulcsa a boldogabb, sikeresebb életednek, amihez a pénzügyek helyes kezelése is hozzásegít.

A tanfolyam végére sokkal jobban fogod tudni, mi mért működik és mi miért nem...

Előfordult már, hogy

egyszer pénzügyileg fegyelmezett voltál, máskor meg felrúgtad a magad által állított szabályokat. De miért?

Most még nem érted,

miért olyan nehéz, az okosan, reálisan meghozott pénzügyi elhatározásokat betartani.

Jobb ember akarsz lenni,

de fogalmad sincs, miért nem tudsz egyszerre tudatosabban étkezni, lefogyni és a pénzügyekben is sikeresebb lenni.

Bocs, hogy ezt mondom, de ez a képzés nem neked való, ha…

Nem akarsz időt szánni a megfigyelésre, tanulásra.

4 hét alatt összesen 12 leckét fogok küldeni, és szokásaidat is meg kell figyelni.

Elzárkózol az online tanfolyamok elől.

Azért döntöttem e mellett, mert így ott és akkor tudod megcsinálni a leckéket, ahol és amikor neked jó. Nem kell utaznod, nem kell időre rohannod és nem kell 1 hónapig egy tanfolyamhoz igazítani az életedet. De ha neked mégsem szimpatikus ez a megoldás, azt is megértem.

Pikk-pakk változást akarsz

Nincs olyan, hogy egyik napról a másikra megváltozik a pénzügyi helyzeted. Új, jó szokásokat kell először kialakítani és utána a változik csak meg a pénzügyi helyzeted. Ez fontosabb, mint elsőre gondolnád.

Ők már elvégeztek más tanfolyamomat!

„Kedves Kinga, szerintem mindegyik tanfolyamodon jártam már, mégis azt kell mondjam ez volt a kedvencem. Valahogy ez tette fel a pontot az i-re, persze lehet ehhez kellettek a megelőzőek is. De most valahogy kerek a történet.” 

„Kb. 3 hónapja vagyok tagja a csoportnak és április végén írtam róla, hogy miket fogok alkalmazni az itt tanultakból. Alakulok, még közel sem járok a végén, de azért ezen a héten pár dolognak pontot tettem a végére.

Először is szeretném, megköszönni Nektek, hiszen annyi jó ötletet olvasok itt nap, mint nap! Szeretném megköszönni Fa Kingának is, hiszen az ő csodatáblája és tanfolyamai nagyon sokat segítettek a haladásban, a szemléletváltásban!

Köszönöm Kinga a lehetőséget, hogy ezt az anyagot végignézhettem! A tervezés rész különösen tetszik, évek óta vezetem a kiadást-bevételt, de ilyen rovatot még nem találtam hozzá.”

„Kedves Kinga!

Két évvel ezelőtt azért kerestelek meg, mert nagyon el voltam veszve a saját pénztárcánkban. Sokszor a hónap végére fogalmam sem volt arról, hogy mire ment el a pénzünk, mint ahogy arról sem, mit is engedhetünk meg magunknak, mi fér bele a büdzsénkbe. Hiába olvastam el az interneten fellelhető anyagaidat, autodidakta módon nem sikerült alkalmazni a leírtakat. A személyes találkozó alkalmával aztán meggyőződhettem arról, hogy végre nem egy “megszokott” pénzügyi tanácsadóval van dolgom.

Az első benyomást igazolta a három hónapnyi közös munka, ami ezután következett. Sikerült átlátni végre a bevételeinket és kiadásainkat. Tudatosabban kezdtük el kihasználni a pénzügyi lehetőségeinket is.

És ami a legfontosabb, megértettük, hogy a gyarapodáshoz tervezésen keresztül vezet az út. Megtanultuk, hogy a tudatosság a fontos. Sosem baj, ha megengedsz magadnak valamit, ami nem kapcsolódik szorosan a céljaid megvalósításához, csak be kell tervezni.

Eltelt két év. Nem mindig sikerül tankönyvi módon alkalmaznunk a megtanult technikát, nem mindig hozunk jó döntéseket, de a számok azt mutatják, hogy még így is gyarapodunk.

Köszönet érte!”

„2016 tavaszát írtuk, amikor a Bravúros Beosztók csoportban menüket terveztünk, megosztottuk egymással a pénzbeosztási praktikáinkat. Azt vettem észre, hogy hiába a praktikák még sincs megtakarításunk.

Akkor kerestelek meg Téged, hogy segíts Nekünk. Akkor itthon voltam még a 1,5 éves fiammal és úgy terveztük, hogy 3 éves koráig itthon maradok vele. Aztán az első konzultáción ért a sokk, hogy ha nem megyek vissza dolgozni fél éven belül, akkor felkopik az állunk. Sok álmatlan éjszakánk volt emiatt.

Elkezdtük vezetni a férjemmel a Csodatáblát, írtunk MINDEN bevételt és kiadást. A mai napig gyűjtve vannak a blokkok 😊 Alig vártam a konzultációkat, hogy elmondhassam milyen jól haladunk az előre megtervezett úton. Igaz voltak nehézségek, de mindig sikerült megoldani!

Azóta is használjuk a “rendszert” és szuperül működik. Idén előre tervezetten le tudtuk cserélni az autónkat, el tudtunk menni hosszabb időre nyaralni. Tervezzük, hogy a gyerekekkel is és kettesben is el tudjunk menni többször pihenni. Hálásak vagyunk, hogy a Tőled tanultak alapján ezek a tervek biztosan meg fognak valósulni!

Köszönjük!”

“Most volt egy kis mélypont, de a 6. feladat beküldésére kapott válasz után újra erőre kaptam! Hihetetlen kedves Kinga ahogy ráérzett a gondolataimra és kérés nélkül is olyan támogató választ kaptam, amely újra egyensúlyt teremtett. Ez igazi profizmus. Köszönöm!” 

„Kb. 3 hónapja vagyok tagja a csoportnak és április végén írtam róla, hogy miket fogok alkalmazni az itt tanultakból. Alakulok, még közel sem járok a végén, de azért ezen a héten pár dolognak pontot tettem a végére.

Először is szeretném, megköszönni Nektek, hiszen annyi jó ötletet olvasok itt nap, mint nap! Szeretném megköszönni Fa Kingának is, hiszen az ő csodatáblája és tanfolyamai nagyon sokat segítettek a haladásban, a szemléletváltásban!

Köszönöm Kinga a lehetőséget, hogy ezt az anyagot végignézhettem! A tervezés rész különösen tetszik, évek óta vezetem a kiadást-bevételt, de ilyen rovatot még nem találtam hozzá.”
Júlia
„Kedves Kinga, szerintem mindegyik tanfolyamodon jártam már, mégis azt kell mondjam ez volt a kedvencem. Valahogy ez tette fel a pontot az i-re, persze lehet ehhez kellettek a megelőzőek is. De most valahogy kerek a történet.” 
Anna

4 hét alatt

Szemléletmódot adok neked, ezért mindegy, hogy

nagyvárosban, kisvárosban vagy faluban élsz

egyszemélyes vagy nagycsaládos háztartást vezetsz

jobban keresel az átlagnál vagy komolyabban át kell gondolnod, mire mennyit költötök

albérletben vagy saját lakásban éltek

Egy dolog számít:

akarj változásokat elérni, legyen meg benned az elhatározás és a leírtakat tényleg próbáld meg.

Kezdés: 2024. január 25. (csütörtök)

Fontosabb, mint gondolnád, hogy ne csak pénzügyi ismereteid legyen!

E tanfolyam előtt sokat törtem a fejem, vajon miért nem működik a módszerem mindenkinél. Míg rájöttem, hogy bizony nem csak pénzügyi ismeretek kellenek a módszereim működtetéséhez.

Most úgy érzem megtaláltam a hiányzó láncszemet. Ezúttal nem magam találtam ki módszert, hanem rengeteget olvastam róla és, mint mindig teszteltem magamon, de nem pénzügyi környezetben (hogy ne legyen előnyöm).

Tudom életed egyik legjobb döntése lesz, ha ezt a tanfolyamot választod, mert annyira új információból állítottam össze, amikről az iskolában még biztosan nem tanultál.

Ráadásul nemcsak a pénzügyi szokásaid, döntéseid során tudod majd használni, hanem az élet számos más területén is.

A folyamat nagyon egyszerű

A vásárlásoddal online regisztrálsz a zárt tanfolyami oldalra. 

Közösen első alkalommal 2024. január 24-én (csütörtökön) vágunk bele. 4 hét 12 lecke, 12 feladat, minden második hétköznapon új tananyag.

A tanfolyam önállóan megvásárolva korlátlan ideig elérhető számodra, így akár lassabban is haladhatsz.

Bravúros Nők Klubtagként, a tagságod idejére elérhető, más pénzügyi tanfolyamokkal.

A tanfolyam 2024. január 25-én kezdődik.

PÉNZÜGYI SZOKÁSÉPÍTŐ TANFOLYAM KINGA SEGÍTSÉGÉVEL

19.900 ft

Leghatékonyabb

HAVI BRAVÚROS NŐK KLUBTAGSÁG KERETÉBEN

4.900 Ft/hó

Legjobb ár-érték arány

ÉVES BRAVÚROS NŐK KLUBTAGSÁG KERETÉBEN KINGA SEGÍTSÉGÉVEL

49.000 Ft / év

Biztos siker

„Én leszek az első, aki megbízik Kingában?”

Nem

A Pénzügyi Térkép háziasszonya, Fa Kinga családi pénzügyi szakértő, aki abban különbözik a többi pénzügyi szakértőtől, hogy megmutatja, hogyan lehet megtakarításod és nem azzal foglalkozik, mit kezdj a már megtakarított pénzeddel (ha van).

Ezúttal még tovább megy, az elmédet is a pénzügyi sikereid szolgálatába állítja.

Ő dolgozta ki a konyhapénzvirtuóz-módszert és ő írta a Konyhapénzből nyaralás című könyvet. A módszert több ezer nő sikerrel használja a hétköznapokban. A Bravúros Nők Klubjának alapítója (pénzügyi tanfolyamok gyűjtőhelye) a konyhapénzen túl a teljes családi kasszához ad megoldásokat.

Ahol már találkozhattál Kingával

Biztosan sikerül garancia

Ha a leckékben leírtakat megcsinálod (bemutatod) és nem működik a módszer, akkor személyesen fogok neked segíteni 3 hónapon át (vagyis ingyen leszek a tanácsadód). Így biztosan sikerül kialakítani egy jól működő rendszert.

Biztonságos fizetés

OTP Simple felületen fogsz fizetni, ha a bankkártyás fizetés mellett döntesz, vagyis a megadott bankkártyaadataidat kizárólag a bank fogja látni – én nem.

Megbízható vásárlás

A kihívásaimat több ezren végigcsinálták, a könyvben leírt tanácsaimnak hála pedig még többen osztják be a konyhapénzüket tudatosan. Az elégedett olvasóim az élő bizonyítékok arra, hogy az útmutatásaimmal változást érhetsz el a pénzügyeidben.

Határok nélküli tanulás

Bárhol és bármikor olvashatod az anyagokat és bátran kérdezhetsz, ha valamit nem értesz vagy elakadtál. Nem kell egy tanfolyamon ülnöd és nem kell sehova időre odaérned – a leckéket akár a fotelbe fészkelve, a gyerekek lefektetése után is elolvashatod.

A tanfolyam ára pillanatok alatt visszajön

Bízom benned és abban, hogy tényleg jobban akarsz bánni a pénzeddel. És tudom, hogy ha lelkiismeretesen haladsz, akkor a tanfolyam árát nemcsak megtakarítod, hanem meg is sokszorozod.

Gyakran felmerülő kérdések és megnyugtató válaszok

Persze, sőt ez a tanfolyam akkor különösen jól fog jönni neked. Elsősorban azért, mert a pénzügyi szakemberek általában azokkal foglalkoznak, akiknek már van megtakarításuk., a szociális szektor pedig a már bajba kerültekkel. Ez az anyag pedig azoknak készült, akik egyszerűen szeretnék a legtöbbet kihozni a pénzügyi lehetőségeikből, a legkevesebb energiával, a legrövidebb idő alatt.

A tanfolyam alatt a Bravúros Nők Klubjának Facebook csoportjában általánosan. Ha személyes segítségre van szükséged, akkor válaszd a személyes konzultációs csomagok valamelyikét.

Ha abban is segít, hogyan vezess be konkrétan hatékony megtakarítási szokásokat és azoknak a pszichológia hátterét is elmagyarázza, akkor nem biztos. Minden egyéb esetben (még ha az összes pénzügyi tanfolyamomat elvégezted, akkor is), kötelező tanfolyam. Ez most egészen más lesz!

Maximum 1-2 hónap alatt, de mivel a tudás egy életre a tiéd lesz, ezért folyamatosan fog hasznot hozni neked.

Alapjaiban változtathatja meg az életedet, nemcsak a pénzügyi vonatkozásban. Minden olyan területre hatással lesz, ahol akaraterőre, kitartásra van szükség. Fogyókúrától, az egészséges táplálkozáson át, a testmozgásig vagy a dohányzásról való leszokásig, hogy csak a leggyakoribb területeket említsem, ahol a leggyakrabban elbukunk.