TELEPOCAK karácsonyra + Adventi levélsorozat

A megadott e-mailedre már el is küldtük a

Karácsonyi tervezőfüzetet

Ne tétovázz, kezdd el használni! Ha tetszik a tervező, használd ki ezt a lehetőséget is!

A bizalmadért cserébe szeretnélek meglepni egy 35 % kedvezményre jogosító kuponnal, amit a Adventi levélsorozatnál tudsz beváltani.

Viszont érdemes sietned, mert ez a kupon csak pár napig él.

Kupon kódod: TELEPOCAK

Telepocak karácsonyra

Az előbb fotózunk, utána eszünk csapata
megalkotta a Telepocak karácsonyra,
jótékonysági receptkönyvet.

50-en összefogtak, így született meg ez a gyönyörű képekkel illusztrált, süteményes receptkönyv.

Jótékonysági akció!

Vásárlásoddal 1.000 Ft-tal hozzájárulsz, hogy egyetlen gyermeknek se kelljen éheznie a téli szünetben.

Gondosan összeválogatott tartós élelmiszer csomagokat állítunk össze rászoruló, gyerekes családoknak a téli szünetre, hogy minden pocak tele legyen.

Megajándékozunk a jótékonysági receptkönyvvel (online letölthető)

Ideje, hogy a téli időszak neked is a megállásról és a meghittségről szóljon!

Képzeld el, hogy idén télen

  • magad mögött hagyod a hagyományokat (ha nincs kedved hozzá), pl. mégis olyan karácsonyi menüt teszel az asztalra, amivel kiérdemled a család elismerő pillantását,
  • beleférsz a karácsonyi pénzügyi keretedbe és nem kell a drága ajándékok törlesztőrészletét nyögnöd a nyári hónapokban,
  • az ajándékok helyett a hangulaton, a jó kedven, a közös élményeken lesz a hangsúly,
  • az idén kicsit, minden más lesz, így fontos a „váratlan helyzetek” is felkészülten érjenek.

Most  az adventi időszakban, levelek formájában (ahogy sokan szeretitek) közösen átnézzük a legtöbb pénzt vivő téli dolgokat.

A lehető legtöbb dolgot, megnézzük a költséghatékonyság oldaláról is, úgy, hogy a meghittség mégse vesszen el. Sőt igyekszem ebből a lehető  legtöbbet becsempészni az otthonodba.

Tervezzük együtt a karácsonyt! A munkafüzet és a megvalósítást segítő levelekkel.

Ráadásul környezetbarát és olcsó tippeket is kapsz a nyugodt téli időszakhoz.

Tudom, sajnos sok ember fél a téli, karácsonyi időszaktól...

Kétféle ember van.

Aki elszenvedi a karácsonyi készülődést,

fél a családi veszekedésektől, hangulatlanságtól. Fél a kevés szabadságtól, a tömött bevásárlóközpontoktól, a szétrepedt bejglitől.

A túlköltekezés réme, már októberben megtámadja, folyamatosan rohan és csak a rosszat látja, ebben az időszakban...
Tudom nehéz, de lehet kevesebbet, egyszerűbben, nyugodtabban, kicsit másképp. Megpróbálod?

És aki élvezi,

örömmel és nyugodtan várja az évnek ezt a szakaszát, kevesebbet vállal, de időben elkészül. Belefér a pénzügyi keretébe, a „váratlan eseményeken” sem lepődik meg. Ő az, aki bemeri vállalni az egyszerűbb menüt, élvezi a téli otthonát, és a körülményekhez igazodva, az élményekre, meghittségre fókuszál.

Ha szeretnél a második csoportba tartozni (legalább megpróbálni és tenni érte), mert eleged van abból, hogy képtelen vagy átadni magad az ünnepi hangulatnak és görcsbe rándul a gyomrod, amikor meglátod a teendő-, és az ajándéklistádat, akkor az Adventi levelek pont neked való.

A Karácsonyi tervezőfüzet már remélhetőleg megvan. Ideje, hogy rád szabjuk a terveket és könnyen megvalósítható tippekkel, élvezetes kihívásokkal egészítsük ki

November 28-tól indul az adventi levélsorozat.

És ezt imádni fogod, ha…

27 adventi levél, amivel védekezünk a téli túlköltekezés ellen, amikkel kellemes élményeket gyűjtünk, hogy a karácsony is békés és pihentető legyen. 

Adventi időszakban a következő témákkal foglalkozunk

Mindezt gyakorlatias és szórakoztató leckékkel, kihívásokkal, tippekkel, ajándék anyagokkal kiegészítve.

Csatlakozz a levélsorozathoz november 27-ig, ajándékozd meg magad a készülődés örömével.

Megmutatjuk, hogyan engedheted el a stresszt, az ajándékbeszerzéssel járó aggódást és hogyan érheted el, hogy nyugodtan, adventi élményekkel feltöltődve ülj le a karácsonyi asztalhoz, és élvezd a téli szünetet is.

Semmi sem kötelező, minden ötlet csak egy tipp, egy új lehetőség.

Téli levélsorozattal szeretném elérni, hogy jövőre ilyenkor pedig mosolyogva és magabiztosan vágjál bele a téli készülődésbe, akár egyedül is. Hálás legyél,  milyen jó döntés, hogy csatlakoztál ehhez a téli levélsorozathoz

A folyamat egyszerű, kérd a leveleket, majd 2021. november 28-tól, egyszerűen olvasd a leveleket és számodra fontos és szimpatikus dolgokba vágj is bele.

Csatlakozz 2020. november 28-ig!

Az adventi levelekhez

2 900 Ft
(november 27-ig)

Használd a kupon kódat is: TELEPOCAK

Ki fogja küldeni nekem a leveleket?

Fa Kinga, a Pénzügyi Térkép háziasszonya ezúttal ahhoz ad ötleteket, hogyan hozhatod ki a legtöbb élményt a karácsonyra szánt pénzedből. Bebizonyítja, hogy az ünnep nem a sokfogásos menütől, a makulátlan otthontól és a drága ajándékoktól lesz emlékezetes (akkor sem, ha a környezeted mást sugall).

“Szeretném, ha idén magad mögött hagynád a készülődésben kifáradt, frusztrált énedet, kevesebbet vállalnál magadra és élveznéd a családoddal töltött időt.”

Semmi több, ennyi a célom. A közös készülődés örömét megadni, hogy te is tovább tudd adni. Kicsit levenni az elvárások terhét a válladról. Néhány hétre a levelező partnered, a barátnőd lenni. Elhitetni, hogy nem vagy egyedül ebben az időszakban sem.

Milyen Kingával készülni a karácsonyra?

“A tanfolyammal remek hónapot zártam. Tulajdonképpen nem is értem, hogyan, mert voltak plusz kiadások, ennek ellenére nem éreztem azt, hogy keményen spórolok. Ezen kívül a kurzus alatt kezdtem el tudatosan építeni az életemet a munka terén is (GYES-en vagyok), és minden nagyon jól halad.

Ha nem lett volna a kurzus, most biztos, hogy azt sem tudnám, hol áll a fejem. Köszönöm!”
Szilvia

Biztonságos fizetés

OTP Simple felületen fogsz fizetni, ha a bankkártyás fizetés mellett döntesz, vagyis a megadott bankkártyaadataidat kizárólag a bank fogja látni – mi nem.

Megbízható vásárlás

Kinga a háziasszonyok szemében egyberforrt a konyhapénz tudatos beosztásával, a kihívásait több százan végigcsinálták már, a pénzügyi tanácsainak hála pedig több ezren tudatosabban kezelik a családi pénzügyeket. Ők az élő bizonyítékok arra, hogy az útmutatásaival komoly változásokat érhetsz el a pénzügyeidben – akár a karácsonyi pénzügyi keretedben is. 

Határok nélküli tanulás

Bárhol és bármikor olvashatod az anyagokat, tehát nem kell egy tanfolyamon ülnöd és nem kell sehova időre odaérned – a naponta küldött leveleket a reggeli kávé mellett, vagy akár a fotelbe fészkelve, a gyerekek lefektetése után is elolvashatod.