TELEPOCAK karácsonyra + Adventi levélsorozat

A megadott e-mailedre már el is küldtük a

Karácsonyi tervezőfüzetet

Ne tétovázz, kezdd el használni! Ha tetszik a tervező, használd ki ezt a lehetőséget is!

A bizalmadért cserébe szeretnélek meglepni ezer forint kedvezményre jogosító kuponnal, amit a Adventi levélsorozatnál tudsz beváltani.

Viszont érdemes sietned, mert ez a kupon csak pár napig él.

Kupon kódod: TELEPOCAK21H

Telepocak karácsonyra

Az előbb fotózunk, utána eszünk csapata
megalkotta a Telepocak karácsonyra,
jótékonysági receptkönyvet.

50-en összefogtak, így született meg ez a gyönyörű képekkel illusztrált, süteményes receptkönyv.

Jótékonysági akció!

Vásárlásoddal 1.000 Ft-tal hozzájárulsz, hogy egyetlen gyermeknek se kelljen éheznie a téli szünetben.

Gondosan összeválogatott tartós élelmiszer csomagokat állítunk össze rászoruló, gyerekes családoknak a téli szünetre, hogy minden pocak tele legyen.

Megajándékozunk a jótékonysági receptkönyvvel (online letölthető)

Ideje, hogy a téli időszak neked is a megállásról és a meghittségről szóljon!

Képzeld el, hogy idén télen

  • magad mögött hagyod a hagyományokat (ha nincs kedved hozzá), pl. mégis olyan karácsonyi menüt teszel az asztalra, amivel kiérdemled a család elismerő pillantását,
  • beleférsz a karácsonyi pénzügyi keretedbe és nem kell a drága ajándékok törlesztőrészletét nyögnöd a nyári hónapokban,
  • az ajándékok helyett a hangulaton, a jó kedven, a közös élményeken lesz a hangsúly,
  • az idén kicsit, minden más lesz, így fontos a „váratlan helyzetek” is felkészülten érjenek.

Most  az adventi időszakban, levelek formájában (ahogy sokan szeretitek) közösen átnézzük a legtöbb pénzt vivő téli dolgokat.

A lehető legtöbb dolgot, megnézzük a költséghatékonyság oldaláról is, úgy, hogy a meghittség mégse vesszen el. Sőt igyekszem ebből a lehető  legtöbbet becsempészni az otthonodba.

Tervezzük együtt a karácsonyt! A munkafüzet és a megvalósítást segítő levelekkel.

Ráadásul környezetbarát és olcsó tippeket is kapsz a nyugodt téli időszakhoz.

Tudom, sajnos sok ember fél a téli, karácsonyi időszaktól...

Kétféle ember van.

Aki elszenvedi a karácsonyi készülődést,

fél a családi veszekedésektől, hangulatlanságtól. Fél a kevés szabadságtól, a tömött bevásárlóközpontoktól, a szétrepedt bejglitől.

A túlköltekezés réme, már októberben megtámadja, folyamatosan rohan és csak a rosszat látja, ebben az időszakban...
Tudom nehéz, de lehet kevesebbet, egyszerűbben, nyugodtabban, kicsit másképp. Megpróbálod?

És aki élvezi,

örömmel és nyugodtan várja az évnek ezt a szakaszát, kevesebbet vállal, de időben elkészül. Belefér a pénzügyi keretébe, a „váratlan eseményeken” sem lepődik meg. Ő az, aki bemeri vállalni az egyszerűbb menüt, élvezi a téli otthonát, és a körülményekhez igazodva, az élményekre, meghittségre fókuszál.

Ha szeretnél a második csoportba tartozni (legalább megpróbálni és tenni érte), mert eleged van abból, hogy képtelen vagy átadni magad az ünnepi hangulatnak és görcsbe rándul a gyomrod, amikor meglátod a teendő-, és az ajándéklistádat, akkor az Adventi levelek pont neked való.

A Karácsonyi tervezőfüzet már remélhetőleg megvan. Ideje, hogy rád szabjuk a terveket és könnyen megvalósítható tippekkel, élvezetes kihívásokkal egészítsük ki

Az Adventi levélsorozat már elindult, de minden eddigi levelet is vissza tudsz olvasni.

És ezt imádni fogod, ha…

27 adventi levél, amivel védekezünk a téli túlköltekezés ellen, amikkel kellemes élményeket gyűjtünk, hogy a karácsony is békés és pihentető legyen. 

Adventi időszakban a következő témákkal foglalkozunk

Mindezt gyakorlatias és szórakoztató leckékkel, kihívásokkal, tippekkel, ajándék anyagokkal kiegészítve.

Csatlakozz a levélsorozathoz ajándékozd meg magad a készülődés örömével.

Megmutatjuk, hogyan engedheted el a stresszt, az ajándékbeszerzéssel járó aggódást és hogyan érheted el, hogy nyugodtan, adventi élményekkel feltöltődve ülj le a karácsonyi asztalhoz, és élvezd a téli szünetet is.

Semmi sem kötelező, minden ötlet csak egy tipp, egy új lehetőség.

Téli levélsorozattal szeretném elérni, hogy jövőre ilyenkor pedig mosolyogva és magabiztosan vágjál bele a téli készülődésbe, akár egyedül is. Hálás legyél,  milyen jó döntés, hogy csatlakoztál ehhez a téli levélsorozathoz

A folyamat egyszerű, kérd a leveleket, majd 2021. november 28-tól, egyszerűen olvasd a leveleket és számodra fontos és szimpatikus dolgokba vágj is bele.

Készülj örömmel!

Az adventi levelekhez

2 900 Ft
(december 11-ig)

Használd a kupon kódat is: TELEPOCAK21H

Ki fogja küldeni nekem a leveleket?

Fa Kinga, a Pénzügyi Térkép háziasszonya ezúttal ahhoz ad ötleteket, hogyan hozhatod ki a legtöbb élményt a karácsonyra szánt pénzedből. Bebizonyítja, hogy az ünnep nem a sokfogásos menütől, a makulátlan otthontól és a drága ajándékoktól lesz emlékezetes (akkor sem, ha a környezeted mást sugall).

“Szeretném, ha idén magad mögött hagynád a készülődésben kifáradt, frusztrált énedet, kevesebbet vállalnál magadra és élveznéd a családoddal töltött időt.”

Semmi több, ennyi a célom. A közös készülődés örömét megadni, hogy te is tovább tudd adni. Kicsit levenni az elvárások terhét a válladról. Néhány hétre a levelező partnered, a barátnőd lenni. Elhitetni, hogy nem vagy egyedül ebben az időszakban sem.

Milyen Kingával készülni a karácsonyra?

“A tanfolyammal remek hónapot zártam. Tulajdonképpen nem is értem, hogyan, mert voltak plusz kiadások, ennek ellenére nem éreztem azt, hogy keményen spórolok. Ezen kívül a kurzus alatt kezdtem el tudatosan építeni az életemet a munka terén is (GYES-en vagyok), és minden nagyon jól halad.

Ha nem lett volna a kurzus, most biztos, hogy azt sem tudnám, hol áll a fejem. Köszönöm!”
Szilvia

Biztonságos fizetés

OTP Simple felületen fogsz fizetni, ha a bankkártyás fizetés mellett döntesz, vagyis a megadott bankkártyaadataidat kizárólag a bank fogja látni – mi nem.

Megbízható vásárlás

Kinga a háziasszonyok szemében egyberforrt a konyhapénz tudatos beosztásával, a kihívásait több százan végigcsinálták már, a pénzügyi tanácsainak hála pedig több ezren tudatosabban kezelik a családi pénzügyeket. Ők az élő bizonyítékok arra, hogy az útmutatásaival komoly változásokat érhetsz el a pénzügyeidben – akár a karácsonyi pénzügyi keretedben is. 

Határok nélküli tanulás

Bárhol és bármikor olvashatod az anyagokat, tehát nem kell egy tanfolyamon ülnöd és nem kell sehova időre odaérned – a naponta küldött leveleket a reggeli kávé mellett, vagy akár a fotelbe fészkelve, a gyerekek lefektetése után is elolvashatod.