Hogyan érd el a pénzügyi szabadságodat?

Az első bizonytalan lépésektől a vagyonteremtés biztos alapjáig

ÚT – a pénzügyi szabadság felé.

Már ügyesen bánsz a konyhapénzeddel és a családi kasszával? Sorban éred el a konkrét pénzügyi céljaidat, de szívesen belevágnál már a vagyonépítésbe is?

Már készülsz rá, mert itt van a kapuban és szívesen tanulnál róla, mielőtt neki kezdesz, hogy megismerd a lehetőségeidet: 

  • Milyen pénzügyi megoldások közül tudsz választani az ÚTON?
  • Mi mire való és mire nem?
  • Mikor és hogy érdemes belevágni?

Hogy ne csak az eredményt, hanem magát az utat is élvezd!

Mondhatnám, hogy ez a tanfolyam gyors sikert hoz. De őszinte leszek, a vagyonépítés a pénzügyi szabadság elérése az egy jól megtervezett út. Nos ebben a tervezésben segít és a cél eléréshez szükséges eszközök megismerésében és választásában.

Mert lépésről lépésre megtanítja, hogyan tudod megtartani és gyarapítani a megtakarításod.

Mert segít jó érzéssel eldönteni, milyen pénzügyi eszközt válasszál túlzott kockázat nélkül.

Nem fogsz már úgy aggódni a pénzed miatt.

Napról napra egyre okosabban és bátrabban fogod beosztani a pénzedet, ami azzal a kellemes mellékhatással fog járni, hogy…

A tanfolyam végére megváltozik a pénzhez való hozzáállásod, ezért imádni fogod, ha…

Előfordult már, hogy

aggódtál a pénz miatt, mertismeretlen terepre tévedtél.

Tértél már le az eltervezett útról,

mert túl nagy tempót vállaltál és egy idő után besokaltál a lemondások miatt.

Összeszorult már a gyomrod azért,

mert túl nagy veszteséget láttál a számládon, túl sok kockázatot vállaltál.

Megesett veled, hogy

kissé irigykedve hallgattad, hogy mások milyen pénzügyi lehetőségeket tudtak kihasználni, mert felkészültek voltak.

Bocs, hogy ezt mondom, de ez a képzés nem neked való, ha…

Nem akarsz időt szánni a tanulásra.

4 hét alatt összesen 21 leckét fogok küldeni, amit becsülettel végig kell gondolnod, hogy összeálljon a vagyongyarapítás iránya.

Elzárkózol az online tanfolyamok elől.

Azért döntöttem e mellett, mert így ott és akkor tudod megcsinálni a leckéket, ahol és amikor neked jó. Nem kell utaznod, nem kell időre rohannod és nem kell 1 hónapig egy tanfolyamhoz igazítani az életedet. De ha neked mégsem szimpatikus ez a megoldás, azt is megértem.

Elméleti anyagot keresel.

Nem a lényeget szeretnéd megérteni, hanem szakszavakkal, tőzsdei kifejezésekkel kifejezésekkel szeretnél felvágni a kevésbé tájékozottabbak előtt.

Pikk-pakk meg akarsz gazdagodni.

Nincs olyan, hogy egyik napról a másikra megváltozik a pénzügyi helyzeted, mert nem arról van szó, hogy megnyered a lottót. Tudatos pénzügyi szemléletet kapsz – és fokozatosan fog épülni a magabiztosságod –, ami hosszútávon fogja érezteti a hatását.

Ők már vettek rész Pénzügyi térképes tanfolyamon!

 
“Most úgy döntöttem, hogy azt mélyítem el, amit eddig tanultam tőled az Út, a Buksza és a Kincsestár tanfolyamokon. 

Úgy érzem, hogy a Tökéletes borítékmódszer és 125 konyhapénzes levél anyagaira is vissza kell térnem, de az alapok jók.
 
A Csodatáblát 1 éve vezetem rendszeresen. Jól és átláthatóan tudok a segítségével tervezni. Még akkor is megkönnyíti a dolgom, ha egy kis ideig valami nem fér bele a költségvetésbe, le kell mondani róla, mert addig lehet gondolkodni, tervezgetni magam előtt látva a pénzügyi helyzetem, amíg kitalálom, hogy hogyan oldhatom meg az aktuális problémát.
 
Ismételni fogok és azon gondolkodom, hogyan tudok majd továbblépni valamelyik általad javasolt öngondoskodás irányába. 
 
Köszönöm szépen az eddigi útmutatást.
 
Minden jót kívánok Neked!”

„Kb. 3 hónapja vagyok tagja a csoportnak és április végén írtam róla, hogy miket fogok alkalmazni az itt tanultakból. Alakulok, még közel sem járok a végén, de azért ezen a héten pár dolognak pontot tettem a végére.

Először is szeretném, megköszönni Nektek, hiszen annyi jó ötletet olvasok itt nap, mint nap! Szeretném megköszönni Fa Kingának is, hiszen az ő csodatáblája és tanfolyamai nagyon sokat segítettek a haladásban, a szemléletváltásban!

Köszönöm Kinga a lehetőséget, hogy ezt az anyagot végignézhettem! A tervezés rész különösen tetszik, évek óta vezetem a kiadást-bevételt, de ilyen rovatot még nem találtam hozzá.”

„Kedves Kinga!

Két évvel ezelőtt azért kerestelek meg, mert nagyon el voltam veszve a saját pénztárcánkban. Sokszor a hónap végére fogalmam sem volt arról, hogy mire ment el a pénzünk, mint ahogy arról sem, mit is engedhetünk meg magunknak, mi fér bele a büdzsénkbe. Hiába olvastam el az interneten fellelhető anyagaidat, autodidakta módon nem sikerült alkalmazni a leírtakat. A személyes találkozó alkalmával aztán meggyőződhettem arról, hogy végre nem egy “megszokott” pénzügyi tanácsadóval van dolgom.

Az első benyomást igazolta a három hónapnyi közös munka, ami ezután következett. Sikerült átlátni végre a bevételeinket és kiadásainkat. Tudatosabban kezdtük el kihasználni a pénzügyi lehetőségeinket is.

És ami a legfontosabb, megértettük, hogy a gyarapodáshoz tervezésen keresztül vezet az út. Megtanultuk, hogy a tudatosság a fontos. Sosem baj, ha megengedsz magadnak valamit, ami nem kapcsolódik szorosan a céljaid megvalósításához, csak be kell tervezni.

Eltelt két év. Nem mindig sikerül tankönyvi módon alkalmaznunk a megtanult technikát, nem mindig hozunk jó döntéseket, de a számok azt mutatják, hogy még így is gyarapodunk.

Köszönet érte!”

„2016 tavaszát írtuk, amikor a Bravúros Beosztók csoportban menüket terveztünk, megosztottuk egymással a pénzbeosztási praktikáinkat. Azt vettem észre, hogy hiába a praktikák még sincs megtakarításunk.

Akkor kerestelek meg Téged, hogy segíts Nekünk. Akkor itthon voltam még a 1,5 éves fiammal és úgy terveztük, hogy 3 éves koráig itthon maradok vele. Aztán az első konzultáción ért a sokk, hogy ha nem megyek vissza dolgozni fél éven belül, akkor felkopik az állunk. Sok álmatlan éjszakánk volt emiatt.

Elkezdtük vezetni a férjemmel a Csodatáblát, írtunk MINDEN bevételt és kiadást. A mai napig gyűjtve vannak a blokkok 😊 Alig vártam a konzultációkat, hogy elmondhassam milyen jól haladunk az előre megtervezett úton. Igaz voltak nehézségek, de mindig sikerült megoldani!

Azóta is használjuk a “rendszert” és szuperül működik. Idén előre tervezetten le tudtuk cserélni az autónkat, el tudtunk menni hosszabb időre nyaralni. Tervezzük, hogy a gyerekekkel is és kettesben is el tudjunk menni többször pihenni. Hálásak vagyunk, hogy a Tőled tanultak alapján ezek a tervek biztosan meg fognak valósulni!

Köszönjük!”

“Most volt egy kis mélypont, de a 6. feladat beküldésére kapott válasz után újra erőre kaptam! Hihetetlen kedves Kinga ahogy ráérzett a gondolataimra és kérés nélkül is olyan támogató választ kaptam, amely újra egyensúlyt teremtett. Ez igazi profizmus. Köszönöm!” 

„Kedves Kinga, szerintem mindegyik tanfolyamodon jártam már, mégis azt kell mondjam ez volt a kedvencem. Valahogyez tette fel a pontot az i-re, persze lehet ehhez kellettek a megelőzőek is.

De most valahogy kerek a történet.” 

„Kb. 3 hónapja vagyok tagja a csoportnak és április végén írtam róla, hogy miket fogok alkalmazni az itt tanultakból. Alakulok, még közel sem járok a végén, de azért ezen a héten pár dolognak pontot tettem a végére.

Először is szeretném, megköszönni Nektek, hiszen annyi jó ötletet olvasok itt nap, mint nap! Szeretném megköszönni Fa Kingának is, hiszen az ő csodatáblája és tanfolyamai nagyon sokat segítettek a haladásban, a szemléletváltásban!

Köszönöm Kinga a lehetőséget, hogy ezt az anyagot végignézhettem! A tervezés rész különösen tetszik, évek óta vezetem a kiadást-bevételt, de ilyen rovatot még nem találtam hozzá.”
Júlia
„Kedves Kinga, szerintem mindegyik tanfolyamodon jártam már, mégis azt kell mondjam ez volt a kedvencem. Valahogy ez tette fel a pontot az i-re, persze lehet ehhez kellettek a megelőzőek is. De most valahogy kerek a történet.” 
Anna

Az ÚT tanfolyamon
4 hét alatt

És nem utolsó sorban megtanítalak élvezni a pénzügyi szabadsághoz vezető utat, mert nem fog menni néhány hónap alatt, nem szólhat arról ez az időszak, hogy folyamatosan aggódsz és rossz a közérzeted.

Biztosan sikerülni fog.
És erre 100%-os garanciát vállalok.

Ez azt jelenti, hogy ha a leírtakat követed és mégsem épül a vagyonod, akkor 3 hónapon keresztül közösen megvizsgáljuk, hol lehet nálad a probléma.

Szemléletmódot adok neked, ezért mindegy, hogy

nagyvárosban, kisvárosban vagy faluban élsz

egyszemélyes vagy nagycsaládos háztartást vezetsz

jobban keresel az átlagnál vagy komolyabban át kell gondolnod, mire mennyit költötök

albérletben vagy saját lakásban éltek

Egy dolog számít:

akarj változásokat elérni, legyen meg benned az elhatározás és a leírtakat tényleg gondold végig, csináld meg. A fenti dolgok a tempóba beleszólhatnak, de hogy az ÚTon elindulj, abba nem.

Az ÚT tanfolyam 2021. augusztus 5-én indul és 4 hét múlva már tudni fogod milyen irányba indulj el a pénzügyi szabadságod útján.

Ezúttal ajándék KINCSESTÁR tanfolyammal

Jó úton haladsz a tartalékképzésben vagy már meg is valósítottad? – szívből gratulálok.

Újabb szintre emelnéd a pénzügyi tudatosságodat? Bele kóstolnál a vagyonépítésbe? Rálépnél a pénzügyi szabadság felé vezető útra?

Jó helyen jársz, lépj szintet!

Tervezz még magabiztosabban, ismeretek birtokában ne aggódj a „váratlan események” miatt. Tarts ki és érd el mihamarabb a pénzügyi szabadságodat.

A folyamat nagyon egyszerű

Online regisztrálsz a zárt tanfolyami oldalon, ahol akár azonnal egy szuszra is végig mehetsz a tanfolyamon, de együtt 2021. augusztus 5-én lépünk rá az útra.

Hétköznapokon 1-1 leckét kapsz naponta, hogy 4 hét után már lásd az irányt és megvalósítható terveket tudjál szőni.

 

A tanfolyamot együtt 2021. augusztus 5-én kezdjük 4 hétig tart, de a leckék utána is elérhetőek lesznek.

Jelentkezz időben és megajándékozlak a KINCSESTÁR tanfolyammal is?

KETTŐ AZ EGYBEN

13.800 Ft

Legjobb ár - érték arány

KINCSESTÁR TANFOLYAM

3.900 Ft

Először a pénzügyi célokra fókuszálok

„Én leszek az első, aki megbízik Kingában?”

Nem

A Pénzügyi Térkép háziasszonya, Fa Kinga családi pénzügyi szakértő, aki abban különbözik a többi pénzügyi szakértőtől, hogy megmutatja, hogyan lehet megtakarításod és nem azzal foglalkozik, mit kezdj a már megtakarított pénzeddel (ha van).

Ő dolgozta ki a konyhapénzvirtuóz-módszert és ő írta a Konyhapénzből nyaralás című könyvet. A módszert több ezer nő sikerrel használja a hétköznapokban, akik közül sokan elvégezték A tökéletes borítékmódszer tanfolyamot is – így a pénzügyeiket már egy átlátható, komplex rendszerként, tudatosan tudják kezelni.

Ahol már találkozhattál Kingával​

Biztosan sikerül garancia

Ha a leckékben leírtakat lépésről lépésre megcsinálod és nem működik a módszer, akkor személyesen fogok neked segíteni 3 hónapon át (vagyis ingyen leszek a tanácsadód). Így biztosan sikerül kialakítani egy jól működő rendszert.

Biztonságos fizetés

OTP Simple felületen fogsz fizetni, ha a bankkártyás fizetés mellett döntesz, vagyis a megadott bankkártyaadataidat kizárólag a bank fogja látni – én nem.

A tanfolyam ára pillanatok alatt visszajön

Bízom benned és abban, hogy tényleg jobban akarsz bánni a pénzeddel. És tudom, hogy ha lelkiismeretesen haladsz, akkor a tanfolyam árát nemcsak megtakarítod, hanem meg is sokszorozod.

Határok nélküli tanulás

Bárhol és bármikor olvashatod az anyagokat és bátran kérdezhetsz, ha valamit nem értesz vagy elakadtál. Nem kell egy tanfolyamon ülnöd és nem kell sehova időre odaérned – a leckéket akár a fotelbe fészkelve, a gyerekek lefektetése után is elolvashatod.

Gyakran felmerülő kérdések és megnyugtató válaszok

Ha még nincs biztonsági tartalékod, akkor  válaszd inkább csak a KINCSESTÁR tanfolyamot. Előbb legyél tisztában az igazi pénzügyi céljaiddal.

A Kincsestár tanfolyamhoz van Facebook csoport.
Tényleges megtakarítással kapcsolatba telefonos konzultációt tudsz kérni, ha szükségét érzed. 5.000 Ft/ félóra. A tanfolyam végén javaslom, ha maradnának nyitott kérdések.

Mivel nem értékesítek pénzügyi terméket, így teljesen függetlenül tudsz ránézni a meglévő pénzügyi megoldásidra. Igen, hisz át tudod azokat vizsgálni, hogy valóban a céljaidnak megfelelően lettek kiválasztva.

Ezt most elég nehéz megmondani, de hibás pénzügyi termék választással, könnyen bukhatsz több százezer forintot, az évek alatt pedig akár milliókat is. Jobb lenne elkerülni a legtöbb hibát.