Örülünk, hogy érdekel az Örömteli karácsony tervezőfüzet és a karácsonyi menütervező.

Az Örömteli karácsony tervezőfüzetet ide kattintva éred el:

A Karácsonyi menütervezőt pedig innen tudod letölteni:

Az anyagokat a legjobb tudásunk és az évek során megszerzett tapasztalataink alapján állítottuk össze, majd ünnepi köntösbe öltöztettük, hogy szívesen vedd elő a tervezéshez.

Lehet, hogy felmerült már benned a kérdés, hogy kik készítették a letölthető karácsonyi tervezőfüzetet és menütervezőt.

Kinga (Fa Kinga), a Pénzügyi Térkép háziasszonya ezúttal ahhoz ad ötleteket, hogyan hozhatod ki a legtöbb élményt a karácsonyra szánt pénzedből. Bebizonyítja, hogy az ünnep nem a sokfogásos menütől, a makulátlan otthontól és a drága ajándékoktól lesz emlékezetes (akkor sem, ha a környezeted mást sugall).

“Szeretném, ha idén magad mögött hagynád a készülődésben kifáradt, frusztrált énedet, kevesebbet vállalnál magadra és élveznéd a családoddal töltött időt.”

Enikő (Tabajdi Enikő) marketing-szövegíró, tréningelőadó és marketingkivitelező, akit már az egyetemen is arról ismertek, hogy párhuzamosan több projektbe veti bele magát lelkesen. A projektjei között szinte mindig van egy „szerelemgyerek”, amire hobbiként gondol.

“Neked is meg szeretném mutatni, hogyan szakadhatsz ki az állandó hajtásból és hogyan engedheted el magad bűntudat nélkül az ünnepek alatt.”

Enikő odavan a karácsonyért (különösen a dekorálásért és a csomagolásért), Kinga pedig édesanyaként tudja, hogyan élje meg örömmel az évnek ezt a szakaszát.

Közös bennük, hogy minden évben reális pénzügyi keretből csalnak mosolyt a szeretteik arcára és arra is ráéreztek, hogyan lehet lelassulni és megnyugodni az egész éves pörgés után.

Most úgy döntöttek, összeállnak, megosztják a tapasztalataikat és azokkal együtt készülnek, akik az élményeket és a közösen töltött időt, beszélgetéseket többre értékelik a drága ajándékoknál.

Készüljünk együtt az idei karácsonyra és töltsük meg élményekkel, mosollyal az adventi időszakot!

Kinga és Enikő