Három krémleves tipp őszre

Hűvösebb őszi estékén már igazán jól esik egy tányér meleg leves, nemcsak az íze, hanem az illata és ha egy leveses csészébe szeded, akkor a kezedet is felmelegíti, nemcsak a lelked. Bármelyiket is választod a 3 őszi krémleves közül biztos nem lősz mellé.

A sütőtök mindig népszerű ősszel, különösen krémleves formájában. Próbáld ki egyszer az édes, de mégis kicsit savanykás gránátalma magokkal. A narancs és bíbor vörös csodaszép színpárosítás is.

  • Céklakrémleves

Szintén népszerű őszi leves, különösen, ha előnyben részesíted egészséges és színes fogásokat. A cékla is ősszel friss, olcsó és könnyen elérhető. Akár csak a többi krémleves egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Földes ízét egyre többen kedvelik. Gyakran tálalják joghurttal vagy egy kis balzsamecettel, ami tovább fokozza a leves ízét.

  • Sárgarépakrémleves

Ezt a levest, édes íze miatt a gyerekek is kedvelik. Nos és ennek a levesnek is nemcsak finom íze, hanem csodaszép színe is van. Különböző levesbetéttel tudod változatossá tenni.

Ezeket a leveseket érdemes minden ősszel újra és újra felfedezni. A főzésüket is szépen elő lehet készíteni, hogy az utolsó pillanatban csak a végső simítás maradjon.