Elérhető tanfolyamok

14 napos mini konyhapénz kihívás – INGYENES

Vedd elő a játékos éned és figyeld meg a konyhapénzköltési szokásaidat, közben pedig gyűjtsd az „ahaélményeket”.
10 napos zöldség- és gyümölcskihívás - INGYENES
A nemzetközi ajánlások szerint napi 5 adag zöldség ésvagy gyümölcs nagyban hozzájárul az egészség megóvásához.

Te hány adagot mersz bevállalni?

És mi a helyzet a családoddal? Ők esznek elég zöldséget és gyümölcsöt?
Most nemcsak az egészség, hanem a konyhapénz oldaláról is megnézzük, mennyibe kerül és hogyan kivitelezhető a mindennapokban.

125 konyhapénzes levél

Jártál már úgy, hogy hónap végén fogalmad sem volt arról, hova lett a konyhapénzed?

Amikor pedig végiggondoltad a dolgot, akkor arra a következtetésre jutottál, hogy nem vettél semmi extrát, nem költöttél luxuscikkre és csak a legszükségesebbnek érzett dolgokat tetted a kosárba.

Itt az ideje, hogy utánajárjunk, hova tűnik el a pénzed.

125 napos konyhapénz-kihívás - Kezdés: 2020.04.01.

Régi álmod, hogy a konyhapénzed nyomon tudd követni? Soha ne kelljen feltenned a kérdést, mit főzzek ma? Vagy csak egyszerűen a vásárlások számát szeretnéd ésszerűsíteni és soha többet nem szeretnél csak úgy leugrani a kisboltba?

De valahogy eddig mindig elakadtál, mert porszem került a gépezetbe, valami mindig közbejött, pedig a módszer tetszik és akár már a könyvet is olvastad. Arról álmodozol, olyan jó lenne, ha ez végre egyszer máshogy történne.

A tökéletes borítékmódszer

Képzeld el, hogy ezentúl úgy hozod ki a legtöbbet a családi kasszából, hogy jut is, marad is. És nem lesz bűntudatod amiatt, hogy rossz dologra költötted a pénzt vagy keseredsz el azért, mert pont arra nem telik, ami fontos lenne.

Ez a tanfolyam megmutatja, hogyan lehetnek kiszámíthatók a pénzügyeid, méghozzá úgy, hogy lépésről lépésre megtanítja azt a módszert, aminek alkalmazásával a családod pénzügyi biztonságban élhet.

Örömteli karácsony

Ideje, hogy a karácsony neked is a megállásról és a meghittségről szóljon!

Most 31 nap alatt neked is átadjuk azt a szemléletmódot, amivel magad mögött hagyhatod az elvárások miatti aggódást és mindenre lesz időd, ami neked fontos. Ráadásul környezetbarát és kreatív tippeket is kapsz a nyugodt karácsonyi készülődéshez.

Pénz- és súlykontroll életmódváltó