125 napos konyhapénz-kihívás

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá

„Tartom a konyhapénzkeretet.
A karácsonyi vásárláskor betettem a kosárba a kedvenc röviditalunkat. A férjem megkérdezte, hogy mit szólna ehhez Kinga? Erre én: Kinga válasza csak annyi lenne, hogy ha tervezve van, mehet. Sokszor azon kapom magam, hogy azon gondolkodom, Kinga hogyan oldana meg bizonyos helyzetet.
Sokszor visszateszek dolgokat, mert mégsem kell és nem fáj, ha otthagyom – ez nemcsak az ételeknél, hanem a ruháknál is így van. Kevesebb dolgot dobunk ki (szinte semmit, mert azt megeszi a kutyusunk).
Nem hittem a menütervezésben, de működik.
Több gyümölcsöt eszünk és minden héten sütök valamit a 2 és fél éves ikreimmel. A 125 napos konyhapénzkihívás kezdetén az uzsik mind nasikból álltak, most csak gyümölcs vagy zöldség, vagy joghurt, esetleg az általunk sütött süti.
A múlt pénteken bementünk a gyerekekkel a boltba, eddig mindig kértek csokit vagy túrókrémet, most azt mondta a kislányunk: uborkát, répát és a teába citromot szeretne – egyszerűen elolvadtam.
A férjem pedig odáig van tőlem, hogy milyen tudatos lettem.
Kinga, köszönöm neked, felnőttem egy újabb területhez. Úgy sajnálom, hogy véget ért!”

(Anett, 34 éves ikres anyuka)


Ha a 125 konyhapénzkihívást választod, akkor a 125 levélen át úgy fogod érezni, mintha együtt csinálnánk mindent: együtt terveznénk a konyhapénzkiadásodat és a menüt, együtt írnánk a bevásárlólistádat és a kiadásokat. Folyamatosan ott leszek a gondolataidban, mikor a konyhapénzről lesz szó.

A heti beküldendő feladatokra visszajelzést kapsz és további ötleteket adok a számodra optimális megvalósításra.

Ezt a tanfolyamot, kihívást azoknak ajánlom,…

  • akik biztosak akarnak lenni abban, hogy a konyhapénzkihívás végére számukra megfelelő és jól működő rendszerük lesz.
  • akik úgy gondolják az ő helyzetük speciális, több segítségre lesz szükségük, gyorsabban és biztosabban haladnak, ha kapnak visszajelzést az elvégzett feladatokról.
  • akik a siker érdekében vállalják, hogy hétről hétre elkészítenek egy beküldendő feladatot (amire egyébként is szükségük lesz a jól működő rendszerhez).