29. nap: Hogyan tovább és kérdések napja

Most Tiétek a terep, tegyétek fel a kérdéseiteket, amire eddig nem kaptatok választ. Írhattok a kinga@penzugyiterkep e-mail címre vagy a Bravúros Nők Klubjának Facebook csoportjában is tudtok kérdezni, készítek számára egy külön posztot is.

Holnap még foglalkozunk egy picit a vállalkozói életformával (pl. változó bevételek, hogyan használhatod a Csodatáblát vállalkozóként is), jövő héten még jövök, majd a válaszokkal is.

Innentől az eddig tanultakat kell alkalmaznod.

Szeretnél még tanulni és jobban eligazodni a hétköznapi pénzügyi megoldások között? Szeretnéd, ha nem fogyna el a lendületed, akkor havaslom, hogy csatlakozz, a Bravúros Nők Klubjához (ha nem vagy még tag) vagy válts féléves vagy éves előfizetésre (még kedvezőbb áron, ha már tag vagy).

Ha pedig felépült már a biztonsági tartalékod, akkor végezd el az ÚT tanfolyamot (ahol a befektetési lehetőségekkel foglalkozunk), ez is meg található a Bravúros Nők Klubjában.

Bravúros Nők Klubjáról minden

A BNK-ban a hátra lévő hónapok fókusz témái a következők lesznek, kicsit lazább tempóban, mit most a MIX során kb. heti 1 órányi haladást segítő anyag és feladat csomag.

2022-re tervezett havi fókusz témák:

  • Szeptember: Biztonsági tartalékról minden
  • Október: Hatékony háztartás
  • November: Készülődés a téli ünnepekre
  • December: Pénzügyi évértékelés / évtervezés

Ma még (2022. augusztus 31.) koránkelő kedvezmény van, használjátok ki. Kuponkód: KK2022

Legközelebb, majd év végén (év elején) lehet csak csatlakozni, de akkor már nem ezen az áron. Ha most jelentkezel, akkor 2023. december 26-ig tudom a jelenlegi árat garantálni, bármelyik csomag esetén. Így jobban tudtok kalkulálni az önképzés költségével is.