Tanfolyam tartalom
1. BEVEZETŐ MODUL
Miért fontos az alapélelmiszer-készlet tudatos tervezése?
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
A rendszer ereje: Alapkészlet, ami többet ad, mint gondolnád!
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
A “just in case” vs “just in time” szemlélet a konyhában
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Alapelvek: rotáció, lista, ellenőrzés, pótlás
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
2. ELŐKÉSZÜLETEK MODUL
Helyek felmérése (kamra, hűtő, fagyasztó, zöldségtárolók)
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Tárolóedények okosan – Tervezz, mielőtt vásárolsz!
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Alapvető tárolási szabályok
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Leltározás okosan
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
3. SPÁJZ/KAMRA/KONYHASZEKRÉNY MODUL
Olajok és zsíradékok
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
KONYHAPÉNZES KLUB alapkészlete 1.
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Kinga beszámolója 1.
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Gabonafélék és álgabonák
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
KONYHAPÉNZES KLUB alapkészlete 2.
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Kinga beszámolója 2.
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Lisztek
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
KONYHAPÉNZES KLUB alapkészlete 3.
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Kinga beszámolója 3.
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Száraztészták
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
KONYHAPÉNZES KLUB alapkészlete 4.
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz
Kinga beszámolója 4.
Jelenleg nincs hozzáférésed ehhez a tartalomhoz