Konyhai alapkészlet kialakító tanfolyam

Jelenlegi állapot

Nem jelentkeztél

Ár

Ingyenes

Kezdj hozzá

Tanfolyam tartalom

1. BEVEZETŐ MODUL
Miért fontos az alapélelmiszer-készlet tudatos tervezése?
A rendszer ereje: Alapkészlet, ami többet ad, mint gondolnád!
A “just in case” vs “just in time” szemlélet a konyhában
Alapelvek: rotáció, lista, ellenőrzés, pótlás
2. ELŐKÉSZÜLETEK MODUL
Helyek felmérése (kamra, hűtő, fagyasztó, zöldségtárolók)
Tárolóedények okosan – Tervezz, mielőtt vásárolsz!
Alapvető tárolási szabályok
Leltározás okosan
3. SPÁJZ/KAMRA/KONYHASZEKRÉNY MODUL
Olajok és zsíradékok
KONYHAPÉNZES KLUB alapkészlete 1.
Kinga beszámolója 1.
Gabonafélék és álgabonák
KONYHAPÉNZES KLUB alapkészlete 2.
Kinga beszámolója 2.
Lisztek
KONYHAPÉNZES KLUB alapkészlete 3.
Kinga beszámolója 3.
Száraztészták
KONYHAPÉNZES KLUB alapkészlete 4.
Kinga beszámolója 4.
1 / 4