Menükártya Mánia 2024. március 3.

tészta_hatoldal

Hozzávalók:

  • 200 g penne – 200 Ft
  • 2 ek olívaolaj – 140 Ft
  • 1 fej vöröshagyma – 50 Ft
  • só, bors
  • frissen reszeltszerecsendió
  • 250 g fagyasztott zöldborsó – 170 Ft
  • 30 g parmezán – 360 Ft

2024. február (akció nélkül)

Összesen: 920 Ft, 1 adag: 460 Ft

Elkészítés:

Főzd meg a pennét sós vízben al dentére, majd szűrd le. De a főzővízből tegyél félre 3-400 mililitert.

Olíva olajon pirítsd meg a finomra vágott hagymát és fűszerezd meg (sóval, borssal, reszelt szerecsendióval).

Majd szórd bele a borsót és hagyd kiolvadni, majd öntsd fel a félretett főzővízzel és főzd puhára. Turmixold le és végül add hozzá a tésztát és reszeld bele a parmezán sajtot. Legvégül forgasd össze a tésztáva