Hozzávalók:
- 125 g fusilli tészta – 125 Ft
- só, bors
- ½ fej lila hagyma – 85 Ft
- 1 db kaliforniai paprika – 255 Ft
- 0.25 db citrom leve – 25 Ft
- 30 ml olívaolaj – 140 Ft
- ½ csokor snidling – 300 Ft
- ½ csokor petrezselyem – 150 Ft
- 160 g tonhalkonzerv – 705 Ft
- 130 g tejföl – 110 Ft
- 150 g majonéz – 210 Ft
- 1 mk mustár – 15 Ft
Árak: 2024. március
Összesen: 2 120 Ft, 1 adag: 1 060 Ft
Elkészítés:
A tésztát sós vízben főzd ki.
Míg fő a tészta, a lila hagymát ás a kaliforniai paprikát vágd apróra kockákra. A snidlinget és a petrezselymet is vágd apróra.
A tésztát hűtsd le, tedd egy nagy tálba, add hozzá az előre felvágott zöldségeket és fűszernövényeket. Sózzad, borsozzad, facsard rá a citrom levét és add hozzá az olívaolajat. Végül add hozzá a tonhalkonzervet, tejfölt, majonézt és a mustárt és keverd alaposan össze.
Ha gyors vacsora fogyaszd azonnal, egyéb esetben tedd a hűtőbe néhány órára.